Sirotinjska spika

1. Indeks sendviči prebijaju koliko su dobri.

2. Šta, misliš da nekad neće zatrebati motor od veš mašine ili pola skije ili tri nove Trajalove zimske?

3. Ako imate da mi vratite novčanicu od 500, da vam dam jedanaest dinara.

4. Jeste, imaju oni pare, ali zar nisi čuo da Skandinavci imaju visoku stopu samoubistava?

5. Sirotinjska spika MMORPG edicija (WoT i War Thunder uglavnom):

Odakle me ubi! Govno ima premium garant! Kakav P2W! Tek sad neću da vam plaćam!

Igrači koji plaćaju za igru ulažu svoj novac, oni koji ne plaćaju ulažu svoje vreme.

Može da se otključa sve bez premiuma, samo treba malo strpljenja.

Ma zabava je u nižim rangovima, posle visoko nema to dušu, sve nešto iznadrkano.

6. Mister No ne kapira temu

7. Thilmo, ako ti ne razumeš fore jer ne igraš taj tip igara OK, nije najproduktivnije trošenje vremena u svakom slučaju. Ali ne jedi govna, imaš nešto bolje u frižideru, siguran sam.

8. Ima Zlatiborac. Dakle nema.

9. Samo vi to tanko nasecite.

10. Jel moze 213 grama gospodine?
    Ne moze sta sam ja,ako smo rekli 200 onda nek bude 200.

11. Glupani, pa zlatiborac seče svoje proizvode tanko kao listove papira da ne bi bilo žilavo kad se jede.

12. Ma neka bude i koji gram preko pola kila kajmaka, nema veze. :krk šesto grama može li:
    Ma može. Majku joj jebem, ja joj rekao pola kila, ona mi uvalila 600, a kajmak 750 dinara.

13. Sipaj neki sok, ako ima otvoren

14. Куме, шта си се стисо

15. Што начињеш?

16. Vodu pij kad si žedan, sok je za goste.

17. Domacica na merenje

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.