Sirotinjska spika

1. Чуо сам да имате неких попуста

2. Vi što serete za to "tanko isjeci" ste baš debili znači ne kapiram ljude koji mogu da jedu debelo isječenu salamu ili čajnu... Pa jebo te kako žvaćete to?
    Jedino ne volim kad je pršut pretanko isječen ali sve ostalo je bolje da je tanje jer nemam cirkular umjesto vilice...

Thilmo, ako ti ne razumeš fore jer ne igraš taj tip igara OK, nije najproduktivnije trošenje vremena u svakom slučaju. Ali ne jedi govna, imaš nešto bolje u frižideru, siguran sam.

Ja sam 'plaćač' ali nikad ne bih kupio ništa što pojačava statistiku u igrama brate, to je baš prejadno. Jedino na kozmetiku dajem pare ako mi se nešto baš sviđa (tipa skinovi u CS:GO) ali ako vidim da igra ima cash shop đe možeš da kupiš nešto predrkano što je jače nego što ostali igrači mogu da skupe ingejm (ili im baš baš treba brutalno mnogo vremena da se oderu da bi to skupili) odbijam i centa da im dam. MURŠ!

EDIT: Mada realno 90% F2P igara su takve. Jedino đe mogu takav sistem da tolerišem je npr u Dungeon Fighteru jer je poenta igre da bude hardkor tako da je merak skupljati sranja pola godine da bi mogao da raiduješ.

3. "Daćete mi pitu sa sirom"

4. абгдђежзијклљмнњопрстћуфхцчџш

"Domagoj Horvat: Može prevod?"

5. "Ma kakav Johnnie Walker, vinjaka samo brate"

Slavoljub, 21, student

6. "Sačekajte samo da mi dođe poruka da vidim je li mi legla dopuna"

7. nista nije smesno

8. treba da mi legnu neke pare ovih dana

9. Pazarci su se opasno izveštili u pravljenju farmerki

10. Kaunte to bi moga biti dobar ogranak sirotinjskog miljea.
    Sirotinjski biznis

"kupiš u pazaru farmerke za hiljadarku komad, posle ovde rasturaš po dve ipo iljade"
    "pazi, ja samo na akcijama kupujem, i evo do sad sam uštedeo da kupim puding. na akciji"
    "tebi žao ovog što prosi bez noge što je, on zaradi više nego bauštelac, izađe na 5 stoji danas mi ni mum"

11. А лика, чуј туборг, јел ти видиш наслов теме Бог те не убио??

12. Izgubljen mešanac, odaziva se na ime Džeki

13. Gde je najbolja zeljanica u Čačku?

14. nista nije smesno

Kako je sad ovo bombaš fino osmislio je l vidite ovo. Ako mu sad odgovorim nešto tipa "Ćuti tu da ne dođem da ti kurcem vadim sjemenke od paprika iz čmara" napisaće "Idijote, pa vidis da se ne obracam tebi!"... A ako mu ništa ne odgovorim onda će da likuje...

Svaka čast brate matirao si me u jednom i po potezu.

15. ..вероватно је уплашен

16. Bajati hleb je zdraviji od svežeg, lakše se vari.

17. Treba naći neku malu mesaru, upoznati vlasnika, i kupovati provereno, a ne one crkotine iz marketa.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.