Sirotinjska spika

1. Baci bombu vikendom na Deltu ili Ušće i nijedna sahrana neće biti u Beogradu!

2. Pa jedno malo divlje selo u grčkoj. VILA IMA BAZEN ZNAŠ...

3. Moje je srce uz porodicu Jelene Marjanović. Muž, tast i dever su najsumljiviji !!!

4. Nemam ništa protiv muslimana i cigana, ali mislim da Sale Popović treba da reaguje, kradu našoj deci leb.

5. znači saša je jasno rekao: godinu dana tehnička vlada sa svim partijama osim sns, da se sanira šteta i zaustavi propdanje a onda idemo na izbore

6. Ma nije ovo moj auto to mi je zenin

7. Hahaha jebale te Saše i Rodoljub, ne zloupotrebljavaj temu

8. "A nemate neki popust za studente?"

9. "A nemate neki popust za studente?"

Najsirotinjskija spika.

Ahaa..
    A znate ja sam student, pa ako moze neki popust za studente hehe

10. a za internet vidim imaš

11. Treba juriti kad im ostane jedan par onda bude jeftino

12. Da dođete da probate moju vrhunsku dunju

(ima jedno drvo dunje na celom imanju)

13. Komsija stekara uplati bolji net koci viber

14. Nema para nigde kupine kilo koliko bi trebalo da je 100 grama lubenice grad potamanio paradajz mi napala bolest nigde mene nema tu jedino kupus sto me ispostovao

15. Данас се све из скрипти учи

16. Uf al je ugrijalo, majku mu. Pazi šta ti kažem, kad padne grad, uništiće sve, biće kila paradajza 10 maraka.

17. Ja lizo pičku jednoj za koju sam mislio da je mnogo fina. Kasnije sam saznao da sam neviđenim džiberima u suštini popušio kurac.

18. E nemam net slabo od komsiej hvata

19. Слабо се чујеш зваћу те касније

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.