Ovaj pederčić Kristijano nije ni do kolena debelom Ronaldu.
Mesi je bolji od Ronalda.
Mesi je najbolji ikada.
Pogba sto miliona? Haha pa koliko bi onda Zidan koštao?
Ma ne pratim fudbal, sve je postalo sranje samo se pare gledaju. Kad se setim pre, Seria A, Batistuta, Toti, Del Piero, Trezege, Nedved, Krespo, Ronaldo debeli, Kaka, Gatuzo, Nesta, Maldini, Sedorf... To je bio fudbal
Ma ne pratim fudbal, sve je postalo sranje samo se pare gledaju. Kad se setim pre, Seria A, Batistuta, Toti, Del Piero, Trezege, Nedved, Krespo, Ronaldo debeli, Kaka, Gatuzo, Nesta, Maldini, Sedorf... To je bio fudbal
Ovo je brate živa istina realno. Ne znam meni nijedna liga nema šmek ka Serija A... samo što je Serija A sad u kurcu ali doćiće to na svoje opet. Nadam se bar
Nadam se da za 10 godina neću biti toliki govnar da pričam
"E nekad je fudbal imao čar, Premijer liga, Lampard, Džerard, Skot Parker, Nolan, Gigs, Runi, Drogba, Anri, Vidic i Ferdinand, Teri, pa onda Lester premocni kad je uzeo titulu, Vardi, Mahrez, Drinkvoter, Smajhel, pa onda dodje Gvardiola u siti, Murinjo u Junajted, Konte u Celzi, Klop u Liverpul, dosli Ibra i Pogba, eee to je fudbal"
Kako Marija može da daje sve u roku, sve desetke ima? A Marko? On i radi i pomaže njegove kući, volontira u azilu? A ti? 'Oćeš slepac da budeš ceo život?
Kobasice samo sam citirao sta je napisao mladi Dzankee
Jos davne 2014. godne je autor Bohor izjavio da sam najprijatnije iznenadjenje u cetu: Kafana, pre armina, kajgane itd
Ne, ne, i ja sam počeo da primećujem. Armin se ispostavlja kao neostvaren talenat, Bojan Krkić klasičan.
Kakvo je tvoje misljenje o Marinku Rokvicu?
Puni telefon tek kad se ugasi, tako čuvaš bateriju!
imenjak Arminov. Ide matorac u teretanu decenijalama, gym rat. A i ima neke ozbiljne hitove, brat bratu.
pijem vino iz zlatnog pehara
Ovaj pederčić Kristijano nije ni do kolena debelom Ronaldu.
Mesi je bolji od Ronalda.
Mesi je najbolji ikada.
Pogba sto miliona? Haha pa koliko bi onda Zidan koštao?
Ovo je brate živa istina realno. Ne znam meni nijedna liga nema šmek ka Serija A... samo što je Serija A sad u kurcu ali doćiće to na svoje opet. Nadam se bar
Nadam se da za 10 godina neću biti toliki govnar da pričam
"E nekad je fudbal imao čar, Premijer liga, Lampard, Džerard, Skot Parker, Nolan, Gigs, Runi, Drogba, Anri, Vidic i Ferdinand, Teri, pa onda Lester premocni kad je uzeo titulu, Vardi, Mahrez, Drinkvoter, Smajhel, pa onda dodje Gvardiola u siti, Murinjo u Junajted, Konte u Celzi, Klop u Liverpul, dosli Ibra i Pogba, eee to je fudbal"
није баш прелепа, али има добру душу.
Salo Radulović ima program u 20 tačaka
Jao da, moram i ja kod zubara ovih dana.
Jel imas punjac za nokiu, tanki?
Ne mogu u četvrtak, stižu mi drva
Hahahahahahaha ovo je to
Cepaj, cepaj, ovo ti je prava teretana, trupci i sekira samo, a ne one zajebotine što plaćaš.
Kako Marija može da daje sve u roku, sve desetke ima? A Marko? On i radi i pomaže njegove kući, volontira u azilu? A ti? 'Oćeš slepac da budeš ceo život?
https://www.youtube.com/watch?v=ddhzMc_yPU0
Hahahhaha majku im studentsku jebem dobro se ne pobiju u redu