Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Nema majoneza u kačkavalju, nije kačkavalj 72, nego 59 (slovima: pedeset i devet dinara), debili su ovi što stoje u redovima.
Realnost je da 95% onih studenata koji kukaju kako hrana u menzi nije nešto, kako je sranje govno kurac, bolju hranu jede u menzi nego kući.
Taj Marko žvaka je tek dijabolčina koju bih tukao, baš je onako žvalava faca.
dio marka žvaka su dva lika, i do jaja su
Najvise me izbija sto ce neko ( ako vec nije ) otvoriti vaku stranicu na fejzbuku i onda ce svi ovi fazoni koji su i ovde vec prezvakani da iskacu po fejzbucima, frizderima i pickama materinama kao i dosta tema odavde...
Nema u njemu, ali na taj pohovani kačkavalj, preliju majoneza (bolje bi legao tartar, ali im se u fast fudu jebe za to lolo).
Mislim na onog retarda sa naočarama. Da, to je ta glava željna đona u glavu.
http://i.imgur.com/uGwfeZ3.jpg
doneću ti ja rakiju, DOMAĆU
Miki da mi doda na kačkavalja bilo koji prilog, taman da povratim pre nego što probam, jbg. Mada ja npr. ni na pomfrit ne stavljam ništa, samo so, a ima likova daj mi kečap, majonez, i te surutke slobodno natrpaj poyy. Isto ko u pljeskavicu, i jede žvaće ono, samo priloge oseća, pljeskavicu ni ne oseća od tolikih govana.
Crni luk da posoli i sir-susam
Taj rad, jedan ortak na picu natrpa kečapa i majoneza k'o ludak, od pljeskavice napravi pomijaru sa kečapom, senfom, majonezom i raznim drugim dodacima, tzv. pomijara. Mada lik trpa majonez na sve hahah, na podvarak/bećar paprikaš/riblju čorbu stavlja majonez, verovatno pokušava da izazove proseravanje epskih razmera.
Da taj drug nema broj 23 u nicku?
jbt ovi studenti kolko se gnušam što sam morao nekad makar formalno da budem deo njih
kakva horda pacova skičavih
http://vukajlija.com/forum/teme/70919-sirotinjska-spika?strana=49#post_3590647
+1
Meni su ok, ima mnogo odvratnijih lobanja na televiziji. Od Mijaljevića do cele Bulevar ekipe na B92.
Da taj drug nema broj 23 u nicku?
Nema, nije na vukajliji.
Jesi bio na vašaru?
Ja jok.
Ma nije pitanje nego sirotinjska recenica :D
Hahaahhahahha