Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Предлажем да, приликом качења радова и коментара, у прва два минута уместо "malopre" пише "otoič".
Ne usvaja se
hahahah otoich jebeno
ДА
За отоич ће увек бити места у мојој кући
АМИН
Од мене једно велико ЗА
Чак ћу и да допустим да се овај предлог реализује пре кварише.
daću ti svoj glas kao što sam dao saši, pa ako me razočaraš neću više da ti dam svoj glas
Dajte onaj gif sa crncem sa "kvariša" teme
ОТОИЧ
ЧИОТО
ОТОИЧ
Т
О
И
Ч
СТРИЦ
Т
Р
И
Ц
за.
а кад прође неки дан да пише ОНОМАД
за.
а кад прође неки дан да пише ОНОМАД
A nakon još dužeg vremenskog perioda, JEDARED
Али да не буде тачно задато, него да алгоритам (или шта већ) насумично одабере тренутак када ће уместо пре месец/два/пет/11 месеци писати ономад.
daću ti svoj glas kao što sam dao saši, pa ako me razočaraš neću više da ti dam svoj glas
XD
да, да, и да не може да се кликне на "ономад" и види датум, јер је "ономад" ипак нешто неодређенија категорија.
ОНОМАД
да може рецимо да се види месец и година само.
или још боље да пише лета/узиму 2012.
Podrzavam
и да се убаци и ЛАНИ
ЗИМУС
@александаркг и @R!N одличне идеје!
А јесте ли приметили да нека да пише после поста старог више од 45 минута, не иде пре 46, па пре 47 минута, него пише: пре сат времена.
Код Каизена сат траје 46 минута.
А уместо да пише ЈАВНЕ теме у којима сам учестовао требало би да стоји ПОТОЊЕ теме у којима сам учестовао.