Kad stanem na vagu u januaru, uhvatim se za glavu

1. Drugari, znam da vam se dešava ovo. :) Ajd ko ima sistem rešenja, nek' ga da na sunce.
    Daklem, kako očistiti organizam pretvoren u mast od silnih slava, božića i novih godina?

2. Cvrsta volja ti je potrebna i nista drugo.
    Promena ishrane (60% uspeha) i kardio trening - najbolje trcanje, moze i voznja bicikla.

Nema tu nikakve filozofije, sve od tebe zavisi. Nikakvi cajevi i gluposti koje se reklamiraju. Ko zeli da se dovede u red, morace dobro da oznoji gace.

Toliko.

3. Cigarete...
    A ako već pušiš, onda sida... smršaćeš sigurno.

4. Mešaj nespojive namirnice, pa zagrej dasku wc šolje. :)

5. Ma ja imam svoje metode, nego reko' da vidim da li neko ima nešto pametnije da doda, no dobro... :)

6. Seks sa nekim iz Crne Gore... :D

7. Ne gledajte mene.

8. ma lepa si i sa mastima:-)

9. Ah, to je i mene snašlo, došlo mi je da plačem. Prvi put u životu sam bila debela.
    Nemam volju da držim dijetu pa sam pila zelenu kafu. Prva 2-3 dana nisam imala potrebu za hranom. Nastavila sam, i pila sam ukupno 15 dana.
    Pozitivni efekti : izrazit gubitak apetita, izražena potreba za tečnošću i voćem, lako i brzo razbuđivanje. Uveče iznenada nastupa premor i odlazak na spavanje je trenutan!!
    Neželjeni efekti : zatvor, poremećaj sna posle 5-6 dana (plitak san, češće buđenje u toku noći).
    "Kasni" efekti : smanjenje apetita, veća potreba za tečnošću i voćem, blagi gastritis (traje oko3-4 dana).

Izgubila 5kg i to mi je bilo dovoljno.

10. E, Šivka, moraš da radiš ono što je najteže. Trčanje...

11. узмеш ме на поводац и водиш у шетњу, ако ти побегнем мораћеш да трчиш за мном, и тако сваки дан
    :)

12. nemoj vise da se vatas za glavu Januar odlazi.
    Sad ovako
    nemoj piti sokove
    nemoj jesti posle sest
    kad ides na slavu i mora da jedes pre obroka popijes dve veeelike case vode (ako moz roknes mlaku)
    ne jedes kolace-ma koliko lepi bili reci da ti spakuju pa jedes ujutru
    setnja setnja setnja..

13. Ih, Jano, "nemoj jesti posle šest"... 'oćeš da pomremo? :-)))
    Nego, meni treba kontra savet- kako se ugojiti? Sve sam probala, draga redakcijo, krkala sam, lenčarila, i ništa.

14. Jbg Insolent, izgleda da si ti skupa za održavanje :P

15. остави цигаре, ако пушиш, тако сам ја

16. Moraš da probaš Canetovu kuhinju. Ubledela si bez nje k'o trudnica :))))

17. Kad naiđeš na najlepši mogući komad garderobe (pantalone, suknja, šta bilo), kupiš 1-2 broja veće. Okačiš na sred stana (ali ne podaleko od kuhinje). Čekaš...valjda će da deluje.

18. Maja uvek ima konstruktivne predloge :)

19. Hvala na savetima, i ako 'oće neko da me ubogu na'rani, tu sam :-)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.