A ček, znači ja sad ako oću da se ubacim sa pričom, napišem post i broj koji je ispred jednog od potencijalnih nastavaka priče, kad završim, ostavim više mogućih izbora za nastavak priče i brojeve koje slede posle svakog?
E ovako. To je kao da pisemo scenario za neku igricu.
Svaki post ima dva alternativna kraja. Izaberes jedan koji ti se vise svidja i nastavis pricu kako ti zelis. Dakle udjes u prodavnicu. Kupis gajbu piva i odes sa ortacima na pecanje. Ili kupis sve sa spiska sto ti dala mama ili zena i vratis se kuci.
Opciju koja ti se ne dopada ostavis nekom drugom da se njome bavi.
Nakon pecanja mozes odluciti da odes na koncert ili da se opet vratis kuci i pravdas se di si spicio pare.
Na konceru možeš upoznati neke metalike i prvi put probati drogu. Zavrsiti na hitnoj ili otici s njima u neki asram i vezbati jogu.
pa oće li neki da me rezerviše el jok?????
partizanko daj mi ti post koji da pišem odnosno koji nastavak jer kad zhajk nemož se snađe, ja tek sam se pogubio a inspiracija me opizdila k'o obada kravin rep.
Гуги, на располагању су ти постови: 7, 10, 11, 12, 13 и 15. Сад само одеш на ону тему и напишеш: Пост ИКС резервисан и онда пишеш шта је задато за тај пост, и на крају даш следећем две могућности да настави да пише. Је л' конташ? :Д
* пост 12 и 13 је Партизанка у посту 4 грешком унела као 9 и 10.
U pravu si. Editova cu.
A ček, znači ja sad ako oću da se ubacim sa pričom, napišem post i broj koji je ispred jednog od potencijalnih nastavaka priče, kad završim, ostavim više mogućih izbora za nastavak priče i brojeve koje slede posle svakog?
Rn, Tako je. Evo nitkov ce uraditi med. Sestru. Ti možeš da nastaviš priču kako želiš na nekim od slobodnih postova.
Ciro, odličan post. Sugestija za opcije prihvacena. Dakle ne više od dve, dok ne dogovorimo drugačije. Ako dogovorimo.
e ja teo popa al si ga izbacila iz kola, al odradiću i medicinsku sestru ako treba
Rin*
I hvala, aj pratiću pa se možda u jednom delu priče i ubacim ;)
EDIT: Ne znam zašto, možda zbog smajlija ali ovaj post moj mi izgleda nekako StevčoSmetalski
Akd nek bude pop. Izbacicu rszbonijka. Biraj.
nitkov ti si tamo rezervisa #4 po redosljedu
moramo to nekako regulissati
Можемо резервисати пост, претпостављам, само ако ћемо одма' или убрзо почети да пишемо?
Ne. Rezervises i pises kad oces.
nitkov ti si tamo rezervisa #4 po redosljedu
moramo to nekako regulissati
BIlo bi idealno da idu redom. Al kapiram da ce tako ici mnogo hmm sporo. Nek stoji ovako. Pa ćemo ti i ja editovati nase postove. Moze?
OK
E ovako. To je kao da pisemo scenario za neku igricu.
Svaki post ima dva alternativna kraja. Izaberes jedan koji ti se vise svidja i nastavis pricu kako ti zelis. Dakle udjes u prodavnicu. Kupis gajbu piva i odes sa ortacima na pecanje. Ili kupis sve sa spiska sto ti dala mama ili zena i vratis se kuci.
Opciju koja ti se ne dopada ostavis nekom drugom da se njome bavi.
Nakon pecanja mozes odluciti da odes na koncert ili da se opet vratis kuci i pravdas se di si spicio pare.
Na konceru možeš upoznati neke metalike i prvi put probati drogu. Zavrsiti na hitnoj ili otici s njima u neki asram i vezbati jogu.
pa oće li neki da me rezerviše el jok?????
partizanko daj mi ti post koji da pišem odnosno koji nastavak jer kad zhajk nemož se snađe, ja tek sam se pogubio a inspiracija me opizdila k'o obada kravin rep.
Сам се резервишеш, погледај како је то Лукац урадио...
sreto, rezerviši me ti molim te jer se ja ne snalazim, ae leba ti
Napišeš šta 'oš da rezervišeš, kasnije isti taj post izmjeniš i toeto :)
Гуги, на располагању су ти постови: 7, 10, 11, 12, 13 и 15. Сад само одеш на ону тему и напишеш: Пост ИКС резервисан и онда пишеш шта је задато за тај пост, и на крају даш следећем две могућности да настави да пише. Је л' конташ? :Д
* пост 12 и 13 је Партизанка у посту 4 грешком унела као 9 и 10.
pazite se zelenog lukca pisace vam mesano ijeakvicu i normalno
neću flipse, naučio sam da odvajam
teškom mukom, al sam naučio
i sreto, smijem li ja ovog da oživljavam il da ostane mrtav? :)