Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Simon u ekipi mi ne bi bio ni da je u prvom kolu imao 30 indeksnih poena pri ceni od 35, i da mu treba fazon -5 za maks. rast, opet bih zazirao da l' će imati maks. rast ili ne. Zato uzmem papasa, antipova i hikmena koji su bili izvesni za maksimalan rast, pa sa dvojicom poduvam i s kreditima i s poenima.
Nije loš izbor simon, ali ja ga onoliko nekonstantnog ne bih uzeo bar dok u pet uzastopnih kola ne ubode po 10-ak poena i sabere 4-5 skokova, a to se nije desilo otkad znam za njega jbg.
Рећи ћете у сриједу, куд не послушамо оног Миткета, момак би у праву. :)
Ja imam Simona u ekipi za trojke
U prošlom kolu je zaradio godišnju platu.
Imao sam simona već i zadržaću ga definitivno pa da će protiv barse imati 0% šut iz igre i 1 defanzivni skok, jer jebi ga ja želim da vazda imam bar 4-5 domaćih igrača u timu i da pokažem ljudima da pravda uvijek pobjeđujue!
Ja imam Simona u ekipi za trojke
добро, наравно да га имам и ја ту, да си написао да га имаш у екипи за асистенције, онда бих мислио да си луд. или да си митке. :)
Do kad mogu da drkam ove izmene i to
Још 7 сати и 51 минут
Do jaja, fala mitke
Нема на чему брт.
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2016&mm=10&dd=25&nav_id=1191852
Zizis, Vezenkov, Mačvan in
Hikmen, Bjelica, Cirbes out.
Do petog kola jurnjava s kreditima, možda i do sedmog.
I ja imam zizisa i Mačvana, a za lv na kredite sam stavio još i koksala iz galate jer se nadam da će imati oko 7 indeks što bi mu bilo dosta za rast
Избацио Кларка, Папаса и Вилијамса, убацио Ленгфорда, Хангу и Рендолфа.
Klark, Guler, Cirbes out
Parahuski, Osman, Guduric in
Parahuski indeks 12 za 2 minuta, lep izbor za sad.
kasno se uključih kakav je vilijams za sad??
EDIT: I imate neđe da mogu da pratim uživo statistiku igrača?
Nije ulazio još.
u njega se možda i najviše uzdam za rast sad. Uz mačvana mi je do sad donio i najviše kredita i poena... tj jedini mi je konstantan bio
Statistiku pratiš na euroleague.net