Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Index 42... ovo sledeće tri neđelje u rastu maksimalnom haha
nema vise voli tarzanija humor
Aaa, ja mislio da ti je ortak Bombaš pošto je on jedini "Srbin" koji mrzi Tea...
Убацивање Андерсона уместо Лоџеског - није била паметна одлука.
А са Огастинових 12,1 сам презадовољан, пошто је играо човек само 10 минута и то практично само у трећој четвртини. Није ми јасно што га толико штеди Итудис.
Uvedi Dončića majku ti jebem! Neću preko 70 poena viđeti u ovom kolu...
Uvodi Doncica mamu ti jebem!
Ubacivanje dzej si kerola-pametna odluka.
Samo dončić jebucka odličan početak kola, ali on i nije problem, svi ga imaju jbg.
xaxax, ima ih 2 izgleda
Dončić minus jedan indeks... brate... treba mu fazon 2 da skoči 15%
mocan minut je odigrao
Kod mene što se tiče kredite počelo odlično... a onda su blažić i birč odlučili da me sjebu... kapiram da neću imati preko 70 poena a baš sam se uzdao u ovu postavu za 120+
Šta radi hikmen jebeni.
Одлучио да ово коло узмем јебеног Ђентилеа, јер је био јефтин. Ено му индекс на -5, јебем га уста.
pazle 2.5 mu treba mamicu mu malenu jebem
sjebace spanulis jovicev rekord vidim
doncic ode 15 posto gore na kraju
nece somaro, 18 mu je max veceras
kem birc maksimalan rast, doncic isto, kerol isto, gudura sutra 99 posto
veceras jedino vilijams nema rast, zakucao na 7 indeksa