Euroleague fantasy Vukajlija 2016/2017

  1. Pa jbg, trudim se :) hvala, brt :)

  2. http://i.imgur.com/KLNenJz.png

    Ko je vjerovao u Guduru i Simona od prvog kola?
    Ja sam vjerovao u Guduru i Simona od prvog kola!

    Za sad mi samo njih troje igralo... imam još par jakih i nekih koji će imati siguran, ili bar gotovo siguran rast, tako da kako god obrneš cijenim da ću biti zadovoljan sa ishodom ovog kola, aaaali da ne baksuziramo sad

  3. Ja guduru izvadio da metim singltona... I ja ocekujem dobro kolo i da polako krecem gore na tabeli. Za sl kolo moram kupiti bar jednog kapitalca jbg mada i ovako od govana pravim pitu stigao sam somija nuba vec

  4. Kolko imaš kredita i kakav ti je tim? Probaj da uvatiš Tea... Sad vrijedi oko 60 kredita i vjerovatno će otići u neki rast ali ako budeš bio pozitivan sa kreditima imaš npr. Mantazarisa na pleju ili Dončića jer se kod njih očekuje rast pa su ih ljudi uzimali, moš da ih zamijeniš za Tea... Ja možda čak i Ljulja uzmem na kraju ovog kola da se osiguram što se plejeva tiče do kraja sezone :D

  5. Oko 480 sam sa kredititima jedva se povratio malo. Imam mancarisa da, i nadam se da teo ulegne u max pad xd

    Drugi plej mi je slukas, njega ne diram dok bogdan ne igra...

    I jos jedno pojacanje na centru i trebalo bi da mi je formiran tim. Umesto agustina(umesto ruda se nije moglo bolje jbg)

  6. ne vjerujem da će Teo noćas u minus, ali isto tako ne vjerujem ni da će ni u neki preveliki rast... kako god obrneš, ako imaš Manzarisa moš ga opušteno uzeti jer će on 99% otići u rast...

    Što se krilnih i 'pravoslavnih' centara tiče ja sam se tu od starta dobro osigurao sa rendolfom (kojeg nijesam mijenjao ni kad je otišao u minus jer sam znao da će imati dobrih rezultata) i birčom koji mi je došao sa 37 na 57 kredita i prilično je konzistentan. Oni su ti neke prilično priuštive opcije za pozicije #4 i #5 od kojih moš da očekuješ sasvim dobre poene.

    Što se trojki i četvorki tiče, tu su se lengford i dekolo baš fino odlijepili od ostatka ekipe, ali možeš i nekog od njih dovatiti za par kola ako sad budeš išao na kredite :D Ja ciljam na De Koloa ako ne u sljedećem, onda u prekosljedećem jer od ove trojice koja su mi do sad igrala, sva trojica su kandidati za maksimalan rast sljedeće neđelje (sanders jer će 99% moći u +15% sa nekim mizernim indeksom, simon kojem će trebati neka baš osrednja partija i Gudura koji će morati možda malo više od njih da poradi ali zato igra pred domaćom publikom prvi put nakon dva gostovanja tako da očekujem i to da bude rast solidan :D)

  7. Što se krilnih i 'pravoslavnih' centara tiče ja sam se tu od starta dobro osigurao sa rendolfom (kojeg nijesam mijenjao ni kad je otišao u minus jer sam znao da će imati dobrih rezultata) i birčom koji mi je došao sa 37 na 57 kredita i prilično je konzistentan. Oni su ti neke prilično priuštive opcije za pozicije #4 i #5 od kojih moš da očekuješ sasvim dobre poene.

    Pa imam obojicu vec. I dorsija koji ide u rast pa ga mozda menjam za boljeg u sl kolu(ako ne bude opet imao siguran rast, ako bude imao ostace jos).

    Bekovi su mi sanders, deson tomas, hanikat kojeg sam ispostovao posle loseg kola i isplatio mi se burazer i singlton

  8. жељко рекао синоћ да се богдан одмара још 4-5 дана ако се добро сећам, тако да планирај како слукаса да избацујеш.
    и доле види да углављујеш ајона и веселог док су јефтини, мада није лоше ни да појуриш кредите још 2-3 кола барем.

  9. Ciljam tea(i voleo bih spanulisa pored ili umesto) i nekog centra za sl kolo...centar ce zavisiti od toga kako ovi sadasnji odigraju a za tea bi trebalo da imam al se ipak nadam da ce ici u pad

  10. спанулис је овде СГ, и ја сам га разматрао на кратко синоћ јер сам помислио да је на позицији 1, тако да можеш и њега и теодосића.

    шта знам, тео на 60 кредита, ертел на мање од 40, јовић на 30-ак, ханга и козер су јефтини баш, барњани на 60 и неки кусур (искрено сумњам да може испод овога да иде), ајон и весели на испод 50, може да се састави пристојан тим и са тим кредитима које имаш, мислим да ће бити доста неизвеснији фантази од прошлогодишњег, бар што се наше лиге тиче.

  11. Kako sg usta ih jebem od kad to? Ertel je mozda dobar izbor dize se polako... Hangu i kozera necu ne gotivim ih i ne mogu da igraju kod mene jbg nema vere za veceru xd

    E da, barnjanija sam jutros snimio on mi je prvi pik. I melija sam gledao sasvim solidno zahvalan igrac.

  12. сг јебига, и прошле сезоне је био сг.

    барњани ће вероватно свакоме бити први пик, нарочито јер већина тимова има рендолфа/параховског/данстона који су ту с ценом, па је лако за мењање.
    а мели јесте, буразер класичан, шутира тројке, скаче к'о бесан, добар с пенала, само га ја увек избегавам, не знам што, неки анимозитет гајим према њему, увек ми делује прескуп, а видим митке га баш форсира, и прошле сезоне га је имао чини ми се.

  13. Sg, Banjanin, Pik
    Ko da sam uštao na temu Dote

  14. Pa ne dam rendolfa za barnjanija brt rendolf je brat xd

  15. Radmilo kako bilo na vikendu produženom?

  16. Produženi vikend nema smisla ako nisi u vojsci

  17. брате до јаја баш, забо сам јако солидан апартман, а рецепционерка што је пичка људи моји. мислим не оно топ да пуца све, него баш она умерена пичка што јој не штрчи ништа ал' је лепа к'о лутка. само 'ладно јбг.

    е и видео сам пековића брт, грмаљ јебени, гради апартмане тамо пуца само од машина.

    узео бих га за фантази да игра у европи џд

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.