Prijava

Нови заједнички пројекат виђенијих глава чекаонице (зна се који смо) за циљ има подизање популарности исте а самим тим и бонитет дружења на овом нашем парчету интернета. Дакле, заинтересовани аутори нека се јаве како би званично добили статус четера у соби: Чекаоница, а напорним радом и трудом стићи и до звања ''легендарног чекаоничара'', на тај начин поставши бесмртни.
http://i.makeagif.com/media/3-05-2015/_9hn6Y.gif

Овим путем посебно апелујемо на ауторе Лабокв и ПРОСЕЧНИ СРБЕНДА да нам се придруже јер је одавно уочена готивност и љутина којом одише сваки пост који изађе из њихове тастатуре, једноставно главе за поштовање и уважавање. Цењена господа својом проницљивошћу и духовитошћу константно измаме искрен осмех на лице многих и чине сад већ учмали форум доста подношљивијим него пре, а велики број озарених лица и раздраганих срца на саму појаву овог популарног двојца сведочи о томе. Ови аутори ће аутоматски добити гореспоменуту титулу легендарног четера и уживаће све погодности које то са собом носи (топ сикрет!). Надам се да ово код осталих аутора неће изазвати револт и љубомору, једноставно апелујемо да схвате специфичност ситуације.

Лабокв и ПРОСЕЧНА СРБЕНДА док заједничким снагама доминирају форумом
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201206/8353/c1haa.gif

Чет је местимично активан преко целог дана, али врунац достиже у канијим вечерњим сатима, када су учестале врхунске форе и фазони легендарних чекаоничара и то из најјаче ал оно баш да не сме јаче сиг, а уз ваше пријаве и учешће све ће бити још веће, луђе и љуће. Увек умемо да се нашалимо на сопствени рачун и да нико то не узме за зло, сви се насмејемо али може и о озбиљним темама да се продискутује и научи нешто ново.

Ако у вама чучи и најмања искрица жара да допринесете својим деловањем а у грудима вам куца чисто и невино срце јуначко али сте истовремено и враголан своје врсте добродошли сте, а неадекватне особе (Слепи Ретард нпр.) ће бити најстрожије санкицонисане по кратком поступку и заувек (да да лепо сте прочитали заувек) протеранe из чекаонице (љубопитљивци нека питају мода у пвт, ја не смем ни изговорити каква страшна казна чека дотичне).

Након пријаве бићете стављени на пробни рад да би се утврдила ваша генерална подобност јер ипак није ово за свакога, то је нешто са чиме ћете морати да се помирите. Трајање пробног рада утврдиће специјална тајна комисија. критеријуми по којима ћете бити оцењени су такођер тајни.
Остаје само да пожелимо пуно среће будућим легендама!

Пријаве су званично отворене за:
3
2
1
!
П.С.
Одбан за Расног који је лидер у региону што се тиче чета.

Ono kad vidjene članove tražiš u čekaonici...

Rasni ne jedi gomna

Evo i Paninara okuplja daun konje XD

За сада листа пријава стоји овако:

1.Семинола
2.Capt'n Halfbrow
(Пазл, Р!Н и Пиц су већ еминентни чланови овог друштва тако да нема потребе бележити његову пирјаву)

Бомбаш хода по врло танкој линији и мало му фали да буде избачен заувек са чета, дакле изјасни се!

Usta te, ispravio si se :) Znaš koji smo. Nikako bez druga vuka i druga m90 pod rukovoctvom druga pica, druga pazla i druga groka. Onaj djoto pizda da doispeče zanat kod istih, nije im ravan.

Meni treba dati specijalnu pozivnicu za "kafanu" kao onomad Čelziju za LŠ, pozz ekipi iz kafane 2014.

Маестро не нубуј него уграби део вечне младости док имаш прилике, нема места за све

Kao njihov pravni staratelj, prijavljujem dva autistična dečaka koja vole da đakaju, PSETO88 I BOHOR.

Samo im redovno menjajte pelene i držite tacne pune prženije.

Мора лично да се пријави Тилмо, жалим.

Нови заједнички пројекат виђенијих глава чекаонице (зна се који смо)

шлогираћу се сад

Слепи, читај пажљиво уводни пост

неадекватне особе (Слепи Ретард нпр.) ће бити најстрожије санкицонисане по кратком поступку и заувек (да да лепо сте прочитали заувек) протеранe из чекаонице (љубопитљивци нека питају мода у пвт, ја не смем ни изговорити каква страшна казна чека дотичне).

хаха до јаја

цркли дабогда глуперде чекаоничарске

edit: može lok

Slepi majmune smiri malo da ti ne dolazim tamo u Vladičin Han da te iznabadam u vilicu