U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
desničar, konzervativac
glasač sns-a, ateista
Više ti neću ništa reći, samo ću te prebiti kad mi dođeš na red.
b) Dačić (naš čojek, Slobin)
Је л' ти имаш уверење да си луд или да пошаљем мајстор Бруса да те избетонира?
Као прво СНС од 2014. није десничарска странка, већ неолиберална, као и ДС, СДС, ЛДП, ЛСВ... Већину руководстава СНС-а чине бивши кадрови УРС-а и ДС-а. Ђембела Зорана и онај дечко Брнабић су две масонске испоставе у влади, не крију се уопште за кога раде, јер се код нас данас људи тиме још и хвале.
Као друго, СПС је мафијашко удружење које је у ортачким односима са Кељмендијем, Османијем, Тачијем и осталим члановима шиптарске мафије, а појединце финансира и Сорош (исто као и СНС). СПС по политичком програму је исто неолиберална као и СНС и нема везе са Милошевићем ни најмање.
ЕДИТ: Људима ће стварно да пукне филм па ће масовно од муке на изборима да гласају за Белог јер нам је држава ионако постала пародија.
Bombas podvojena licnost, smeta mu petokraka na partizanovom grbu pa je stavio orla i krunu, a ustvari je neoliberal i mrzi desnicare.
Picko, iskulirao si kad sam ti rekao da mi posaljes svoje podatke u pvt. Evo ljudi da znate svi da picka samo preti bez pokrica.
Ok sad je postalo licno, mozes me ocekivati uskoro dobio sam tvoje podatke. Necu nikog da saljem, licno dolazim.
Fendere ne moze Soros da finansira i Vucica i Dacica a sa druge strane i Tarzaniju i Njuz da prozivanju njih dvojicu. Koji si ti teoreticar zavere, idi kod psihologa
Cekam te picko
Bombaš obrati se aci za adresu
Imam adresu, jebacu ga usta balava pred mamom i tatom
Zeljno te iscekujem
Може. Све он финансира. Прво је Дачића превео 2008. на своју страну, а не Вучића. СПС је 2008. нагло окренуо ћурак и уместо са радикалима, Коштуницом и Вељом Илићем направио је владу са ДС-ом и потписао онај споразум о помирењу. Кључни човек је био Палма који је био најбољи ортак са Вељом Илићем, а онда је у Јагодину 2008. дошао тадашњи амерички амбасадор... Дачић и Палма уђоше у владу, Коштуница и Веља га испушише.
СНС је настао после формирања те владе.
И није ово никаква теорија завере већ историја завере на делу. А ако је неко за психолога и психијатра, то си ти јер си толико контадикторан и конфузан, а истовремено постајеш невиђено напоран.
SNS, naši ljudi, jednu priču imaju za javnost, zavere, oni brane stabilnost, a gazdi im vire samo noge iz bulje Angele Merkele, plaća ne znam koje pare samo da ga uslikaju sa Klintonom raspalim i šugavim. Naš čovek, garant.
Vučić platio 2m "Klinton Fondaciji" samo da bi se sastao s Obamom, haha. MEGACAR
Ja iskreno ne verujem u to
Vucic je debil sto nije verovao u pobedu trampa i priklonio se njemu pre izbora
https://youtu.be/vwjvDn4rqjo?t=1142
Uopšte me ne bi čudilo.
EDIT: Ovaj kanal na kome se nalazi ovaj video je transferčina inače.
imaš ti prečih problema od vučića
Nasilje je odraz slabosti deco moja :(
Cemu nasilje bombas?
ko tebe kamenom ti njega lebom
ko tebe kamerom ti njega hamerom