Prijava

Pazi, ja jesam fan Trampa, on mi je onako kvalitetna budaletina i pre nego sto je poceo da sw bavi politikom. Od tih bogatasa je jedan od onih koji je umeo da se zajebava za razliku od npr. SOROSA koji svoje vreme trosi smisljajuci kako da unisti Srbiju umesto da vata zene za picku. I uz to je vampir.

Nego Valdemare, tvoje misljenje o ovoj jezickoj deklaraciji i buke oko toga. Jel si video kako nemac skace odma? A nisu nacisti i inzinjeri ustastva uopste.

Od tih bogatasa je jedan od onih koji je umeo da se zajebava za razliku od npr. SOROSA koji svoje vreme trosi smisljajuci kako da unisti Srbiju umesto da vata zene za picku. I uz to je vampir.

Nego Valdemare, tvoje misljenje o ovoj jezickoj deklaraciji i buke oko toga. Jel si video kako nemac skace odma? A nisu nacisti i inzinjeri ustastva uopste.

Zajebava se, zajebava, pa krk tomahavkom. Jok.
A ta deklaracija, evidentno da je jezik isti, ali potpisivanje deklaracije je glupost, konstatovanje činjenice koja jeste. A nisam, osim onog nesrećnog Bugarskog, video da je to potpisao ijedan lingvista. Samo neke javne ličnosti koje sa lingvistikom nemaju veze. Drugo, jezik nije samo stvar lingvistike, već (možda i više) politike. Eto npr. bošnjački i crnogorski, smejurija.

Mislim da ne razumes u kom kontekstu ja koristim rec "fan". Nekad kazem npr bas sam fan majoneza, valjda ti je jasnije

Malo toga on može da progura kroz institucije, a da se odrazi na standard stanovništva, eventualno veće budžetske izdatke za podsticaj privrede, to bi bilo to. Ovde su mesecima protestovali protiv njega, mahom crnci, latinosi i beli liberali, ja sam im govorio, ljudi, ostavite se toga, sve će biti isto kao i do sada, ne pita se on ništa i da je prvi i jedini President koji je pokušao nešto slično bio J. F. K. Amerika je mašinerija kojom ne upravlja jedan čovek, bilo bi smešno i naivno misliti da je u institucionalnoj državi poput USA tako nešto moguće.

I ne smetnite sa uma nikada da govorimo o- političarima, pobogu, moral i doslednost su isključeni iz igre od početka. Naivan je moj narod, ja to znam, ali ovoliko

aj nek ide ovde

http://mondo.rs/a1002324/Info/Svet/Francuska-Rezultati-predsednickih-izbora.html

http://mondo.rs/a1002340/Info/Svet/Pariz-Francuska-Neredi-posle-objavljivanja-rezultata-izbora.html

Nekoliko stotina mladih okupilo se na istorijskom mestu na kojem je 1789. počela Francuska revolucija, a vođa protesta je preko razglasa pozvao na skup "protiv Marin i protiv Makrona".

"Ovde smo u znak protesta protiv imitacije izbora", rekao je jedan demonstrant francuskoj agenciji.

Demonstranti su se najpre mirno okupili, ali je među njima došlo do komešanja nakon što su objavljeni prvi nezvanični rezultati današnjeg glasanja u prvom krugu predsedničkih izbora, prenose francuski mediji, uz napomenu da je reč o "antifašicstički nastrojenim aktivistima".

Došlo je do sukoba između policije i demonstranata, a na licu mesta su specijalne mobilne policijske snage pokušale su da spreče šire nerede, navodi francuski "Figaro".

Još jedan "antifašistički protestni skup" održan je večeras i u zapadnom francuskom gradu Nantu, dodaje AFP.

ista prica posle pobede trampa, vucica, lepen(mada popusice u drugom krugu) tri velikana koji trenutno vode ispravnu politiku, a u komentarima podrska lepen ko putinu haha e srbi slepci bedni, a ovamo ih vozaju ko mlade majmune

Kakvi su sir i vino botino hahahha

Sirotinja voli populiste, ne vidi da poslednjih 1000 godina populisti krljaju u propast i onda liberali vraćaju stvar u normalan tok, onda uzmu konzervativci stvar u svoje ruke, sjebu sve i ajmo nanovo

Ne znam sto protestuju kad je Makron centrista, i moze se reci najmekanije sto su mogli dobiti. Ako pretpostavimo da se zale na le Penovu. Cak je i Fijon radikalniji nego Makron (on je po anketama bio najpopularniji do skandala), tj. njega podrzavaju ekstremno levi i ekstremno desni, tako da bi tu bilo vrv svacega.

A i EU odgovara Makron, tj. ako pretpostavimo da ce on pobediti u drugom krugu sto je verovatno.

Makron je toliki ljevičar da ljevlje ne može biti :D

Pustite Dionisija, lupa ko Maksim po diviziji, Makron je ekstremni levicar.

Au picku materinu koliko zavidim ovim zapadnim drzavama, imas desnicu, levicu, dva centra i sve je to na oko 20%, koliko je tamo narod osvescen i ne da se jebati... Kako nas treba pobiti, nadam se da ce Jankovic kad uzme vlast zabraniti razmnozavanje u Srbiji i kad svi pomremo dovesti drugu generaciju nasih iseljenika sa zapada i dati im drzavu u ruke. Ili manje morbidna opcija, isto to samo bez zabrane radjanja.

Nije baš ekstreman kao Melanšon ali je levica, mada njegov program na prvu djeluje kao liberalan, pa ga eto svrstavaju u neki levi centar.

Demokratija ne funkcionise, Staljin je bio u pravu, KV 2 152 HE FTW!!!

Moze da bude sta oce, sad kad je jedina nada Briselu i Angeli, ima da bude sta treba da bude.

Ja bih volio da Šulc i Merkel uđu u koaliciju i povedu Evropu ka prosperitetu.

mora nesto da se promeni ovako vise ne moze

Ou boj, vest koju cekam skoro pa tacno godinu dana. :-)

https://www.glasamerike.net/a/hil-fondacija-klinton-pod-istragom/4194329.html

Dobro, mozda nece bas istraga odma full power, mozda je probni balon da se malo uzmu u pamet i prestanu da ga smaraju, ali znajuci Demokrate nastavice ko i dosad. I onda-Kosovo krunski dokaz korumpiranosti klinonove administracije. Znam da jos uvek izgleda kao longshot, i Trampova pobeda je tako izgledala, ali treba se realno spremati za momenat kada ce siptari izgubiti americku podrsku i resiti to pitanje jednom za svagda.

John Bolton umesto H.R. McMastera!!!
Tramp mrzi muslimane generalno, a Bolton i siptare specificno pride. Uhuhuh, sad izdrzati, iskulirati jos malo, sest meseci do godinu dana i polako krenuti u rasciscavanje govana.

Posle vise nego dobrog treninga za Nedelju, pijem ladno pivo i citam na DW kako skviči nemac, mali nemac. Jebe Tramp pa ne vadi, sve nade polažu u midterm elections i pobedu demokrata, ali kao i za sve do sad Michael Knigge gresi... Jos jednom da upozorm potencijalne Dimitrije Tucovice da "nemoj, nije fora" nece biti tolerisano.