Prijava

Može da se uvlači koliko hoće, jedan je od mislim 4 evropska političara koji su javno podržali Klintonove i to u Americi. Među naprednjacima i albancima je panika veruj mi.

Neće Trampu ništa Vučić da smeta, jer onda bi mu smetalo više od pola sveta. Mislim da se američki predsednici ne vode ličnom osvetoljubivošću, pa neće ni ovaj.
E, kao, ujela me vaška, ajd da je zgnječim. U stvar, ne, čekaj, ako mi ta vaška bude od koristi, neka je, neka živi dok mi je od koristi.
Angela Merkel je prva bila otvoreno za Klintonovu, pa će sad Tramp da posluje sa njom (dok i ona ne ode "u istoriju"), a ona će to morati da prihvati. Nema tu ličnih momenata.

БЕТОН - ЖИЦА - МЕКСИЧКА ГРАНИЦА! (Доналд Трамп, 2016. године)

E braćo gledao sam ima 6 dana tipa da je Tramp rekao da je Amerika tj njena politika kriva za nerede na Balkanu i da se izvinjava i da će da popravi to je l íma neki snimak na yt, nešto?

не знам да ли је рекао, али само немој да поправљају.

mnogo ti valde idealizujes ljude na visokim polozajima

Jeste to obicno tako Valdemare, ali onda ispada da je bilo skoro pa isto ako pobedi klintoris ili Tramp. Evo ja mogu da oautlajnujem celu njegovu buducu spoljnu politiku u opstim crtama i bicu u pravu vise od 70%. Kad vidim koga ce uzeti kao savetnika za spoljnu politiku (Kisindzer, Bendou, Meri) onda cu moci da ti kazem sa 90% sigurnosti.
Ali otprilike ovako...
Ameriku ce uvesti u ubrzani ekonomski rast. Otoplice politicke odnose sa Rusijom, a zategnuti ekonomske sa Kinom. Prepustice Siriju Asadu i Rusima. Podrzace Engleze u Brexitu maksimalno na ustrb evrope. A Evropa ce morati da pojede ogroman tanjir govana na celu sa baltickim mudancima i Poljskom. Siptari ce i dalje da buskaju, ali podrsku bezrezervnu vise nece imati. Uopste svi muslimani ce biti na tapetu za shutiranje, sada je momenat da ce, sto reko Andric "misja rupa vredeti sto dukata". NATO? Mozemo sa sigurnoscu reci da je dotrajao, i slede vazne izmene. Bice interesantno da se vidi sta ce biti sa Turskom, tu nisam siguran.
Nemacka ce tuzno skvicati a dupe ce joj zujati. Francuska ce preuzeti daleko vecu ulogu. I tako...

Нови српски грб!
(Украдено са Твитера!)
https://pbs.twimg.com/media/Cw0Tko6WIAAk_EC.jpg

Bole me kurci za rusiju, siriju, tursku, ekonomsku stabilnost amerike i to ali samo nek prestanu da finansiraju kosovo razmilece se siptari kud koji mili odande izmedju ostalog i po ostalim delovima srbije da prose pa ce nas moliti da ih uzmemo nazad mamu im jebem taman ce za to vreme na vlast doci seljes pa ih odvedemo sve u bubanj potok pa dva kalasnjikova pa ratatatatatata resen visevekovni problem cao zdravo srpska se truba s kosova cuje srbina svakog da obraduje.

A mozda vratimo i rep srpsku GDE LI NAM JE KRAJ?? Samo jbg sumnjam da bosanci oce tamo nazad da idu ovde im je lepo

A mozda vratimo i rep srpsku GDE LI NAM JE KRAJ?? Samo jbg sumnjam da bosanci oce tamo nazad da idu ovde im je lepo

Ako ostane 8 godina, ovo sam jedno 80% siguran da će se desiti
Ako bude samo 4 godine onda ne vjerujem da će brzih dana RS biti nezavisna i pripojiti se Srbiji ... mislim to će se kad tad desiti ali ne vjerujem da će brzo

Tramp shlifovan kurajber, zenske vriste od njegovog jebozova

Barone ne jedi govana nego daj tatin broj da ga pitam oce s nama ti si jos mali

Pazl za 8 vracamo i rs i kosovo i metohiju

Suza mi je u uglu oka zaiskrila

Pazl za 8 vracamo i rs i kosovo i metohiju

DA VRATIMO I CG?

Dusane cg ce nas moliti da udjemo u zajednicu ali ovoga puta ce biti kolonija i placati porez i uvescemo im krvavi danak ali za punoletne devojke nismo mi pederi ko turci