Prijava

mozda hilari izbaulja neke dzakove krajputase.

Бохор
E braćo gledao sam ima 6 dana tipa da je Tramp rekao da je Amerika tj njena politika kriva za nerede na Balkanu i da se izvinjava i da će da popravi to je l íma neki snimak na yt, nešto?

Možda si na ovo mislio, ali to je jedna velika LAŽ

http://www.b92.net/news/pics/2016/10/13/134775615257ff43d9bae23050769989_orig.jpg

Ima klip, kaže, napravili smo sranje na kosovu, nije trebalo uopšte da se mešamo, al kad smo se već umešali, trebalo je kopnene trupe da pošaljemo

Od takvih budala preti realna opasnost. Kao, nije trebalo da zaratimo, al kad smo već zaratili, treba da bacimo nuklearku.

Ne mogu da nađem sad link, ali čovek je rekao, parafraziram: Šta ima da se mi cimamo sa Severnom Korejom i njenim nuklearnim oružjem, to je preskupo. Umesto toga, da damo mi Južnoj Koreji i Japanu nuklearno oružje, pa nek se onda ganjaju.
Američki predsednik koji da Japanu nuklearno oružje, pa hahhahaha! Ja da sam američki predsednik, nikako ne bih dao Japancima nuklearke, ako baš ne mrzim Havaje, Los Anđeles i San Francisko.

https://youtu.be/v7vskDZpu3s?t=75
1:14 xD

okrene se kolo sreće

sad čitam status neki na fejsu, lagano Kanje uzima izbore 2020

Tramp vs Kanye bi bio najjači meme fest 21. vijeka

Ahaah, da je u pitanju Ivan Ivanović i Vućić, Vučić bi mu lupo šamare od neke tridesete sekunde, a onda bi Ivan Ivanović potonuo u zaborav.

kontam da tramp ni ne zna de je dobar deo evrope.rekli mu da hilari gotivi kosovo,pa da on treba da ne gotivi kako bi se razlikovali.

kontam da tramp ni ne zna de je dobar deo evrope.rekli mu da hilari gotivi kosovo,pa da on treba da ne gotivi kako bi se razlikovali.

Melanija je prosrpski orijentisana.

Kako kažu ono? Muškarac je glava familije, ali je žena njen vrat

verovatno cemo iskopati da je njen deda sa stare planine i da je nasa.
ganjali ga komunisti,pa promenio ime i zapalio u sloveniji di je radio u zeleznici kao otpravnik.

Uh kad smo kod Donalda i Evrope jednom je valjda u nekom intervjuu rekao da mu se Belgija svidela i da je to mnogo lep grad u Evropi ili tako nešto.... mada koga realno boli kurac....

Jedva čekam da Tramp vidi rezultate ove ankete i nesrazmerno veliki broj srpskih glasova u odnosu na ukupan broj Srba.
http://image.prntscr.com/image/8594b02fbbd1468584106b4f0bae57d5.jpeg
Možemo u skorije vreme očekivati posetu.

Uh, kad ga Toma izljubi triput!!#"

toma ce kardjordjevu zvezdu da mu okaci

Gospodo autori Tramp mi je doneo danas izravno 2391 evro. Kako? Šta priča ovaj? O maj gad iz det tru? Da li je to avion? Da li je to ptica? NE! To je Deky Magico! Dolar, očekivano, pao posle, očekivane, pobede Trampa za celih 2,3% u odnosu na evro pa sam ja, Bog makrkopoltičkih oscilacija, još jednom veliki pozdrav za BREXIT i 483evra zarađena tamokaj, menjao menjao i menjao i kad me šef pita što ne radiš malaka ja mu kažem menjam daxi? i menjao i braćo i sestre i Kristina Ilić volim te bebo jebao bih te baš ružno da me ne zaboraviš nikad pička ti materi, i zaradio 2391 evro ili ti skoro pola plate za tri sata. Posle sam kupio pivo i ubismo se jako baš bilo malo ovo ono znate na šta mislim možda čita kurir neću o šmrkanju da pričam ovde A SAD NASTAVLJAMO DEVOJČICE CURICE OSTALE DRUGARICE čim stignem u stan sad sam u gužvi grackoj u Al Wakri jebem ti dan vakam vozit bre ubiču te

SVAKA ČAST GOSPODINE DEYAN

POIGRAJMO

Deky uplati mi 100 evra i javi brój onaj da podignem
Za klabing jedan solidan