Dan Ujedinjenih nacija - Šizofreno takmicenje

1. uspelo takmičenje, a :)

2. Da ne poveruješ!

Edit: Hvala ti sto si ti to predlozio. Ja sam mislila da ljudi nemaju vise volje za ovakvim stvarima. Drago mi je da sam bila u zabludi.

3. Како ће се бодовати?

4. Nemam pojma. Smislicu nesto do sutra. A mozda se i neko javi sa dobrom idejom.

5. Poštovani,

Konkurs je zvačno završen.
    Molim žiri da svoje glasove, po tri najbolja rada iz svake oblasti (literarni i likovni konkurs) rangira i pošelje svoje glasove ovde ili na PVT. Kako Vam drago.

Učesnicima se zahvaljujem i želim im mnogo uspeha. Bilo je zadovoljstvo igrati se sa Vama.

6. likovni radovi su KATASTROFA al ajde da izaberem 3 najblaze

7. Деф

1. Агилни
    2. Тхе проф
    3. Лукац

Постери

1. Шарло
    2. Тхе форестер
    3. Стевчо

8. a ovako Klikenštajn

1. CIKLON
    2. LUKAC
    3. ČEGI

POSTERI
    1. ŠIRKAN
    2. AGILNI
    3. MP

REAKCIJE:
    1. MP
    2. DOVLA
    3. RAĆONI

9. POBEDNICI SU:

Agilni i Forester

Čestitam!

Zamoliću Čegija da završi ovo na svečan način!

10. ево ја ћу, шта треба да се уради?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.