Prijava

Pozdrav svima!
Pred nama je prvi NŠA draft! VuuuuUuuuUu!

Vjerujem da se mnogi od vas sjećaju svojevremeno popularne teme "Šaćiri borbe" na kojoj smo dosta neorganizovano birali albanske borce koje bi ukrštali u međusobnim hipotetičkim duelima koji bi se odvijali za našu dušu.
E pa takvom varvarstvu je došao kraj! Vrijeme je da malo ozbiljnije shvatimo ljudska prava i organizovanost društva te da tako napravimo svojevrsni kompromis između istih i naše neobuzdive želje da gospodarimo Albancimai dovodimo ih u situacije koje štete njihovom dostojanstvu.

Ne sumnjam da ste zainteresovani, te neću mnogo dužiti i odmah ću preći na pojašnjavanje koncepta!

Naime, mislim da nema potrebe Albance stavljati u tako bezizlazne situacije kao što su borbe do smrti, već im naprotiv treba omogućiti da na što bezbolniji način ostvare svoju osnovnu društvenu funkciju, koja se sastoji u višegodišnjoj robovskoj podređenosti nama potomcima Isusa Hrista, Cara Lazara i Rođe Raičevića.

"Odlično brate! Ja ću da uzmem Šaćirija i Granita Dža-"
Ne, ne, ne! Ne može to tako! Mora da se zna neki red, te zbog toga uvodim ovaj draft na kome će prijavljeni učesnici (koji se prijave do sjutra u 16h) jasno utvrđenim redom, u dvije ili više rundi (u zavisnosti od broja prijavljenih i dinamike teme) birati Albance koji će im nakon što Tramp i Putin zavladaju svijetom i vrate kosovo Srbiji (za više informacija kako će se to odvijati posjetite naš portal www.srbin.info ) biti robovi.
Kad kažem jasno uređenim redosljedom, to znači da sam utvrdio određena pravila po kojima će se on određivati.

1. Oni vukajlijaši koji su se prijavili za draft, a živjeli na Kosovu u jednom periodu svog života biraju prvi (u slučaju da ih bude više, njihove pozicije se utvrđuju takođe na osnovu redosljeda)
2. Oni vukajlijaši koji vode proijeklo sa Kosova a nijesu živjeli na Kosovu biraju nakon gore navedenih ((u slučaju da ih bude više, njihove pozicije se utvrđuju takođe na osnovu redosljeda)
3. Što se tiče ostalih vukajlijaša, njihovu poziciju na draftu određuje redosljed prijava
4. Moja pozicija biće određena tako što ću na sajt www.random.org unijeti ukupan broj učesnika drafta i broj koji izvučem će biti moja pozicija na draftu. Ukoliko taj broj bude odgovarao nekom od mjesta na kojem se nalazi neki od učesnika koji spada u jednu od prve dvije kategorije, u tom slučaju će moja pozicija biti prva među onima koji nemaju značajnije veze sa Kosmetom

Važno pravilo!! - Mogu se birati svi živi Albanci! Dakle, ne možete da birate Skenderbega ili Majku Terezu, jer su takoreći mrtvi, a drugih ograničenja nemate!

Neka pripreme za prvi vukajlijaški NŠA draft počnu!

GONA KEČ EM OL!!! SHEEPTAREE!!!!

Alo majmuni, prijavljujte se, ozbiljno planiram ovo da realizujem

Evo brt prijava

Požurite sa prijavama majmuni nećete valjda dozvoliti da vam sve šiptare pokupi nas troje?

Ne znam kako uopšte ove borbe treba da izgledaju, ali prijavljujem se, ja potpadam u kategoriju broj 2

I ja sam pod dva ali pre tebe biram haha jedino pristevac moze biti pre mene

Prijavljujem se i prvi biram opa

Odličan uvodni post. Prijava.

Sećam se starog šaćirija, ovo sad baš ne kontam šta kaže, al aj da se prijavim, pa kako se snađem.

prijave se produžuj do 17h kada ću otvoriti novu temu na kojoj ćete moći da po jasno utvrđenom redu draftujete svoje Šaćiri robove

Ćiro Imobile
prijave se produžuj do 17h

Misliš do 18h? xDDD

saću napraviti temu za koji minudd

eno teme, čekamo Crvenog Barona da draftuje prvi. I da, slobodno možete birati tačija, ja tek draftujem peti i samo sam ga naveo kao primjer, i onako ga ne bih uzeo kao roba