★★★ D.J. Trump - Make Vukajlija Great Again ★★★

1. Velika pobjeda za sprski narod! Poražena je kurva vaviljonska i njeni sponzori kao i ona uštva bezmuda, onaj crv matori perverzni Bil Klinton.
    Donald Tramp im je svima pljunuo u lice i ponizio ih! Jebao ih je pred roditeljima jebeno! Toliko je bilo sranja protiv njega ali izdržao je ovo.

Pa ovo je kao da Srbija u sred Zagreba dobije Hrvatsku 6-0 ili u košarci da ih razvali 106-27 a da od tih 27 poena Hrvati daju 15 u garbage time-u.

Kvota da Srbija osvaja SP u Rusiji pala na 1.70 jebeno!

E da, evo vam i moj novi hit, specijalno za ovu priliku

https://youtu.be/eraJAJWg-CY

DISKUTUJTE O NOVOM GOSPODARU KOSMOSA NA OVOJ TEMI

2. DONALD TRAMP JE RAĐEN PO IGRICI

3. А у Приштини и Тирани мук...

4. Kvota da Srbija osvaja SP u Rusiji pala na 1.70 jebeno!

Ладно сам мислила да пише

Kvota da Srbija osvaji Rusiju pala na 1.70 jebeno!

5. Ахахаха! И ја исто!

6. MOŽEŠ DA NAM PUŠIŠ HILARI HILARIII HILARIIIIIIII
    https://www.youtube.com/watch?v=Vus3vRmACNQ

7. KOSOVO JE NAŠE OPET

KOSOVO IS OURS AGAIN

8. Treba u subotu da idem na deciji rodjendan i dobio od lepse polovine nalog da kupim tom momcini za 5. rodjendan neki edukativan poklon. Ja obilazio rafove, obilazio, gledao nekakve "moje prve labAratorije" i govna i ruka mi se sama ufati za tenk sa daljinskim i odem na kasu i platim i ajd kuci.

PONELA ME ATMOSFERA!!! Treba edukovati decu za skoru buducnost!!!

DOGODINE U PRISTINI I KNINU!!!

9. azijat slozio facu tipa auu kurac,moracu nazad na filipine

10. Ахахахахххах ај не сери да је добио Трамп ахахах прсо свјет. Саће бит три велике силе САД РУСИЈА И СРБИЈА

11. 2016 godina će se završava vrhunskim cliffhangerom, jer DJT još neće stupiti na vlast... ali mislim da predstojeća sezona baš obećava, What a time to be alive

A kakva će tek biti 2020 godina:

>predsjednik SAD - Kanye West
    >predsjednica Rusije - Natalija Poklonskaja
    >predsjednik Srbije - Darko Miličić

12. Пазл у Антонио Пушић стилу. Врло добро, одлично.

13. А да, заборавих! Пазл нокаутирао у првој рунди!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.