★★★ D.J. Trump - Make Vukajlija Great Again ★★★

1. Velika pobjeda za sprski narod! Poražena je kurva vaviljonska i njeni sponzori kao i ona uštva bezmuda, onaj crv matori perverzni Bil Klinton.
    Donald Tramp im je svima pljunuo u lice i ponizio ih! Jebao ih je pred roditeljima jebeno! Toliko je bilo sranja protiv njega ali izdržao je ovo.

Pa ovo je kao da Srbija u sred Zagreba dobije Hrvatsku 6-0 ili u košarci da ih razvali 106-27 a da od tih 27 poena Hrvati daju 15 u garbage time-u.

Kvota da Srbija osvaja SP u Rusiji pala na 1.70 jebeno!

E da, evo vam i moj novi hit, specijalno za ovu priliku

https://youtu.be/eraJAJWg-CY

DISKUTUJTE O NOVOM GOSPODARU KOSMOSA NA OVOJ TEMI

2. DONALD TRAMP JE RAĐEN PO IGRICI

3. А у Приштини и Тирани мук...

4. Kvota da Srbija osvaja SP u Rusiji pala na 1.70 jebeno!

Ладно сам мислила да пише

Kvota da Srbija osvaji Rusiju pala na 1.70 jebeno!

5. Ахахаха! И ја исто!

6. MOŽEŠ DA NAM PUŠIŠ HILARI HILARIII HILARIIIIIIII
    https://www.youtube.com/watch?v=Vus3vRmACNQ

7. KOSOVO JE NAŠE OPET

KOSOVO IS OURS AGAIN

8. Treba u subotu da idem na deciji rodjendan i dobio od lepse polovine nalog da kupim tom momcini za 5. rodjendan neki edukativan poklon. Ja obilazio rafove, obilazio, gledao nekakve "moje prve labAratorije" i govna i ruka mi se sama ufati za tenk sa daljinskim i odem na kasu i platim i ajd kuci.

PONELA ME ATMOSFERA!!! Treba edukovati decu za skoru buducnost!!!

DOGODINE U PRISTINI I KNINU!!!

9. azijat slozio facu tipa auu kurac,moracu nazad na filipine

10. Ахахахахххах ај не сери да је добио Трамп ахахах прсо свјет. Саће бит три велике силе САД РУСИЈА И СРБИЈА

11. 2016 godina će se završava vrhunskim cliffhangerom, jer DJT još neće stupiti na vlast... ali mislim da predstojeća sezona baš obećava, What a time to be alive

A kakva će tek biti 2020 godina:

>predsjednik SAD - Kanye West
    >predsjednica Rusije - Natalija Poklonskaja
    >predsjednik Srbije - Darko Miličić

12. Пазл у Антонио Пушић стилу. Врло добро, одлично.

13. А да, заборавих! Пазл нокаутирао у првој рунди!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.