Jesi kad vidio recimo Batistutu ili Andriju Miloševića da su u daunu? Ni ja.
E tako je i Bog poput njih majstor svog zanata i kao takav ne može izgubiti samopouzdanje.
Bog obitava u praznini, i ne mogu mu se pridati nikakvi atributi. Ako si vernik koji želi da kaže: Bog je ovakav, onakav, ovo, ono, ipak ne možeš ga definisati, tvoje tvrdnje su ograničene činjenicom da je Bog ono što definiše tebe, a ne ti ono što definiše njega. Tako da je ćutanje bolje.
Aleluja kao oni gospel crnci prozivka za mene ili aleluja kao e bravo uspeo si da skontas?
Ni jedno ni drugo, samo bi jedan vernik tako rekao. Doduše, kako smo to mi Bog, ovako ranjavi, tužni i nikakvi. Ali, ako smo mi kao Bog, možda je Bog kao mi, ranjav, tužan i nikakav. To nas dovodi do Hrista na krstu, i ima smisla stvarno razmisliti o tome.
Smorili ste
koliko svjetlosnih godina nam treba do saturna
koliko varnica
toliko mi na guzici parnica
http://38.media.tumblr.com/85a4d3868504f9df624084ed91d6c8ca/tumblr_nbf6a2C26U1s391qwo1_500.gif
Haha
Ako bog izgubi samopouzdanje, postaje li ateista?
http://vukajlija.com/zabava/posteri/52421
ako isus ne postoji odaklen psetu i bohoru krune??? ko deli krune koliko mu se plaća sad! ako ih nije kupio, gospod isus je jedino objašnjenje.
Jesi kad vidio recimo Batistutu ili Andriju Miloševića da su u daunu? Ni ja.
E tako je i Bog poput njih majstor svog zanata i kao takav ne može izgubiti samopouzdanje.
Bog obitava u praznini, i ne mogu mu se pridati nikakvi atributi. Ako si vernik koji želi da kaže: Bog je ovakav, onakav, ovo, ono, ipak ne možeš ga definisati, tvoje tvrdnje su ograničene činjenicom da je Bog ono što definiše tebe, a ne ti ono što definiše njega. Tako da je ćutanje bolje.
Bog je sve i svuda oko nas, bog smo i ti i ja.
Aleluja.
Aleluja kao oni gospel crnci prozivka za mene ili aleluja kao e bravo uspeo si da skontas?
Gospel brate, uvijek.
Ježus krajst i hesus marija
ježus krajst i hesus marija
Nije bog stvorio coveka, covek je stvorio boga.
Ni jedno ni drugo, samo bi jedan vernik tako rekao. Doduše, kako smo to mi Bog, ovako ranjavi, tužni i nikakvi. Ali, ako smo mi kao Bog, možda je Bog kao mi, ranjav, tužan i nikakav. To nas dovodi do Hrista na krstu, i ima smisla stvarno razmisliti o tome.
Još samo nek ispadne da je Bog socijalni konstrukt, i neko će mi pasti pod šake.