Pitanje ateista - odgovor vernik

1. vukajlija je socijalni konstrukt iz toga sledi bog = vukajlija

2. Još samo nek ispadne da je Bog socijalni konstrukt, i neko će mi pasti pod šake.

Da pogadjam, najviše bi ti leglo da ja budem taj neko?

3. Tebe bi nalupo jer si mi jebo ženu

4. Maestro hoće da se bije, al sve u božje ime.

5. iskreno meni je jednako nezamislivo da bog postoji i da ne postoji.vidim da se vrtite u mraku ne znate gde udarate po pitanju toga da li covek ima boga u sebi.ima, to su svest, inteligencija i ljubav, tako te stvari.mozgovi su umrezeni to se skorije saznalo a bog je sva postojeca inteligencija odatle on zna sta radi svako od nas

6. iskreno meni je jednako nezamislivo da bog postoji i da ne postoji.vidim da se vrtite u mraku ne znate gde udarate po pitanju toga da li covek ima boga u sebi.ima, to su svest, inteligencija i ljubav, tako te stvari.mozgovi su umrezeni to se skorije saznalo a bog je sva postojeca inteligencija odatle on zna sta radi svako od nas

To je ovo, ono, ako pogledaš, to je opet nešto što si ti nazvao nečim drugim, a u stvari je ovo i ono. Moraš mi reći na čemu si to pisao, jer moje ove čurke ne dovode me do tog saznanja.

7. droga ne prosiruje svest to sam skapirao odavno.koristio sam drogu u te svrhe kad sam hteo da postanem slikar a te slike su bile gore od onih koje sam radio trezan.o umrezavanju mozgova procitaj socijalna ionteligencija od golemana.
    kao i svi mladi i ja sam se bavio psihologijom, citao razne knjige to me je poboljsalo.

8. droga ne prosiruje svest to sam skapirao odavno.

Kako kome

kao i svi mladi i ja sam se bavio psihologijom, citao razne knjige to me je poboljsalo.

Pozdravljam, nastavi.

9. Ni jedno ni drugo, samo bi jedan vernik tako rekao. Doduše, kako smo to mi Bog, ovako ranjavi, tužni i nikakvi. Ali, ako smo mi kao Bog, možda je Bog kao mi, ranjav, tužan i nikakav. To nas dovodi do Hrista na krstu, i ima smisla stvarno razmisliti o tome.

Pa nije bog ranjiv. Kao sto ni covek nije ranjiv. Tj jeste ranjiv od telesnih rana ali dusu slabo sta moze da mu povredi ako je mentalno jak

10. Pseto... ne bih da dodajem jos nekog na listu vukajlijasa koji pokusavaju da mi naude... ali ova tvoja izjava je pogresna na mnogo nacina

11. Ja pokušavam da kažem nekome na vukajliji da nije u pravu bez da dobijem batina
    https://i.imgflip.com/16ly2z.jpg

12. Pa nije bog ranjiv. Kao sto ni covek nije ranjiv. Tj jeste ranjiv od telesnih rana ali dusu slabo sta moze da mu povredi ako je mentalno jak

Pazi, nisam napisao ranjiv, kao otvoren za ranjavanje, već ranjav, kao recimo izranjavljen, izmučen, maltretiran, ponižen. Ako Hristove muke nisu bile stvarne, već se on samo pretvarao - kao, ja sam bog nepovredivi, bez obzira što sam i čovek, mentalno sam jak i kao bog i kao čovek, a sad ću malo da ih ložim kako patim - onda celo hrišćanstvo, izgrađeno na mukama Hrista i na iskupljenju čovečanstva kroz njegove muke nema smisla.

13. Nije jak onaj ko ranjen biti ne može, već onaj koji zahvaljujući bolu postane jači.

14. Siguran sam da su ljudi veoma ranjivi (emotivno). Mislim pogledajte samo koliko ljudi želi da ubije mene i Trampa jer govorimo "mean things"

15. Pazi, nisam napisao ranjiv, kao otvoren za ranjavanje, već ranjav, kao recimo izranjavljen, izmučen, maltretiran, ponižen. Ako Hristove muke nisu bile stvarne, već se on samo pretvarao - kao, ja sam bog nepovredivi, bez obzira što sam i čovek, mentalno sam jak i kao bog i kao čovek, a sad ću malo da ih ložim kako patim - onda celo hrišćanstvo, izgrađeno na mukama Hrista i na iskupljenju čovečanstva kroz njegove muke nema smisla.

Pa ne stavljam mi reci u tastaturu jbg, kad sam rekao da hristove rane nisu bile stvarne? Nije poenta da zbog argumenta koji nemas kada da plasiras izmislis moju izjavu...

Hristove muke su bile stvarne jer je "sisao" u ljudskom obliku i pokazatelj su upravo da svaka muka moze da se izdrzi. Da je svaki bol ili tuga prolazna i da je poenta da dusa ostane cista a glava smirena jer sledi nesto bolje gde nema muke, bola i tuge. Uostalom to je i definicija vere jbg-verovati da ce sve proci i da ce biti bolje(ne crkvena definicija nego fazon tako bi definisao veru necrkvenim zargonom).

16. Maesto istripovao si da si previse bitan i kapiram da bi sada obukao majcu gej je ok i posuo se perjem da privuces paznju a u stvari si isprdak neki i niko ne obraca paznju na tebe jbg dzaba pokusavas da bilo koga bodes izjavama debilnim.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.