Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
evo sta kenja miljenik ateista, kome oni veruju..kaze da je krajnji rok 1000 god da ljudi nadju novu plantu za zivot jer nam na ovoj preti unistenje od 3 stvari.roboti, nuklearno oruzje i klima.kao da je planeta na kojoj je moguc zivot tu negde blizu i da cemo mi moci da putujemo kroz svemir kao kad se denemo na put do madjarske.(nije opasnost da nas pobije neki meteorit kao dinosauruse bilo kad-to mu nije palo na pamet)ako ljudi budu koristili robote na ovoj planeti koristice ih i na drugoj ili ce to da bude-jaoj roboti su poludeli ajmo mi na drugu planetu.i onda roboti koji hoce da istrebe ljude i upravljaju svom elektronikom kazu imate fore 3 dana.drugo, ako ljudi ratuju nuklearnim oruzjem na ovoj planeti ratovace i na drugoj ili ce to da bude jao sjebasmo planetu ajmo na drugu da zivimo u miru.a sto se tice klime to ako nas ne sjebe u roku od 300 god onda nece nikad
http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2016&mm=11&dd=18&nav_id=1200967
Meni samo jedna stvar smeta kod abrahamskig monoteizma: što smatra da je savršeno normalno da propoveda pakao kao mesto gde će da ode duša nevernika, dok nevernici žive u društvu vernika.
Evo zamislite da ja sad držim u sred Beograda crkvu u kojoj propovedam da svako ko ne veruje u neku nebulozu koju sam ja smislio zaslužuje da bude izbačen iz kolektivnog duševnog realma, i kažnjen time zauvek. Automatski podrazumevam npr. sve pravoslavce i njihovu decu. Pa obesili bi me za muda na sred Terazija!
A realno je ok da neko ode u Sabornu crkvu gde se isto propoveda za mene kao nevernika i moju decu, a ja onda kasnije na ulici moram ljubazno tim ljudima da kažem "zdravo komšija".
Ne mrzim vernike - oni su samo žrtve vere.
Ne mrzim Boga, jer ne mogu da mrzim nešto što ne postoji.
Ali da postoji, nalupao bih mu šamare bekhend-forhend stilom, onda bih ga oborio na zemlju i pinovao ga grčko-rimskim stilom tako da mu samo bulja štrči na gore, zadigao bih mu onu togu njegovu i jebao ga u bulju do iznemoglosti. Ne bih mu odmah uvalio tukija, prvo bih ga zadirkivao - prevukao bih mu ga preko čmara do repne kosti par puta, da ga ubije iščekivanje.
E onda kad bih ga dovoljno karao, dok čekam da mu raskrinkan rč povrati prvobitan oblik, naterao bih ga da se pomiri sa Đavolom i da se obojica teraju u pičku lepu materinu iz našeg realma, nek idu da jebu u zdrav mozak neku drugu dimenziju. I da se izvini za svu nepotrebnu patnju.
Pismeno.
Sekundarno, ti si ateista. Primarno si peder.
Najveća tragedija Vukajlije nije što je ostalo malo članova. Najveća tragedija je što su ti članovi - bombas, labokv, skauzer, pseto i boxor.
ovakve(ozbiljne i kvalitetne) teme odma zamru na forumu dok su kladionica, zvezda i tako te gluposti uvek aktivne.to necu da dozvolim.pipac ne igraj se znam gde zivis
nije proslo ni sat vremena a ova tema je vec otisla u neaktivne
Ma vi ste skurcali s poentom teme, daj da malo začinimo. Elem, ja sam Srbin Pravoslavac al sve više me vuče da se preobratim u Zen Budizam, što više učim o tome to mi više smisla ima. Znam da nema veze s ateizmom ali je relevantno za temu, dakle šta vi dragi ateisti mislite o tome i šta bi poručili Budi?
razmisli dobro ako perdjes u budizam onda neces smeti da ubijas komarce.
Jedan probuđeni sveštenik je pred svojim đacima odrao mačku da bi im dokazao da svesna bića nisu ništa više vredna od nesvesnih i da svi osećaju isti bol i kad im neko kida meso, ali pazi mešaš dva pojma - taoizam i zen budizam. Buda je hteo da okonča večnu patnju, a iz te ideje je proisteklo dosta grana budizma, mada se reinkarnacija i karma javljaju u većini njih.
Ti to ozbiljno?
Pređeš u frutiste, tj. frutarijance, ne znam tako nešto, vegetarijanci ne jedu meso, vegani ne jedu ni sir i sl. e a frutisti su korak dalje, al nije to što ste pomislili da ne jedu voće, već ne beru sa grane voće, nego samo čekaju i kad samo otpadne voće, e onda može da se jede. Inače, kad ubereš sa grane, ti ubijaš biljku. :(
Frutist > Zdrav razum
Level 5 vegani ne jedu ništa što ima senku.
Треба свакога схватити и разумјети његово мишљење, без обзира дал је атеиста, веган или нормална особа.
Da si moja ateista zivjela bi ko kraljica, preko dana ko kraljica a uvece ko carica......
hahaha
E bitno je biti dobar covek, pazi tu filozofiju. Veguni i ateisti koja je poenta biti dobar covek onda?
Bolje nađi neku priču iza te dobrote. Ovako i nije nešto.
Bitno da se ja vama svima najebem mile majke ateističke i veganske
I ciganske