Pitanje ateista - odgovor vernik

1. a bugarske i šiptarske?

2. I Cincarske, Cincarima pogotovo jebem sve po spisku Ustaško

3. A ko je napravio piramide i zasto ih nema u bibliji?

4. One bosanske ili one lažne?

5. Зашто би их помињали?

6. -Ja znam odgovor na sva vaša pitanja, reče Bog i ne odgovori ni na jedno od njih ikad

7. Pitanja s nijedne strane: koja je poenta vječnog života? Ako si dobar ideš u Raj, ok, ali čime god da se odlučiš bavit tamo gore dosadiće ti, osim ako ti na ulazu indžektuju duplu dozu autizma. A ako si manje dobar služiš kao nepresušni energent za podno grijanje. Mada mislim da vrlo mali broj ljudi ide u Pakao. Ne znam, al znam da se složenom demagogijom ne postiže približavanje odgovoru već nasuporot, pitanja se multipliciraju...

8. al znam da se složenom demagogijom ne postiže približavanje odgovoru već nasuporot, pitanja se multipliciraju

Pa to ti je to, kad neko izmišlja bajke kao objašnjenje, onda za objašnjenje bajki treba još bajki, a ne fakata.

9. prirodu boli kurac za to dal je nekome previse komplikovana ili ne,ona funkcionise kako funkcionise...a reci da ne postoje vanzemaljci je preglupo tj kao da nema dokaza da postoje vanzemaljci hahah...ako je verovatnoca necega 99,9999999999999999999999999999999999999 i jos mnogo devetki posto,slobodno mozemo zaokruziti na 100%

10. e niko vas nije tukao na paradi, dobili ste par odgovora korektnih na nebulozna pitanja, generalno vas ogromna vecina vernika i nehomoseksualaca ne konstatuje osim kad ste bas onako dosadni, ne znam sta zelite vise... (retoricko pitanje)

jebene attention whore's

11. bombase ona inekcija sto sam ti dao nije pomogla izgleda,cak si jos veci daun

12. rekoh ti oli ostao si usamljen u besmislenim tvrdnjama, ne blamiraj se vise pls, zao mi

13. dacu ja tebi neku bolju inekciju,ne brini,necu odustati od tebe

14. i dalje mi nisu jasni vernici koji mrze pedere i ostale sve, a kad pogledaju snimak kacavende kako lize bradavice liku onda kazu pa sta katolicki svestenici su najvece zlo!!
    a plus sto hriscanstvo propagira valjda da treba svi ljudi da se vole i prihvataju kakvi su.

negoo, mene zanima ako neko moze da mi da svoje misljenje glede monaha....isto tako se propagira da treba imati mere u svemu, imaj vere u ljubavi, imaj vere u hrani, u picu u ovome u onome, imaj mere ne treba ti milioni da bi lepo ziveo itd...jedino ne treba imati mere glede verovanja, zar odlazak u monahe nije odlazenje u krajnost, prekomerno verovanje i tako to....isto tako zudnja za tim vecnim zivotom, zar to isto nije prekomerno malo? evo kolega profesore olanik ako mozes dati vase misljenje?

15. misljenja sam da bombas mrzi ateiste jer ga izazivaju u glavi,pedere takodje,bude mu skrivene zelje...
    sto se tice tih monaha i to,dobro si to rekao,slazem se

16. Idiotski je biti vernik - VEROVATI U STVARI KOJI SU JEBENI LJUDI IZMISLILI TACKA.

17. Idiotski je biti vernik - VEROVATI U STVARI KOJI SU JEBENI LJUDI IZMISLILI TACKA.

U pravu si, ja ne verujem u pisaću mašinu, jer su nju ljudi izmislili. Razmisli: da li nešto do čega su ljudi došli svojim mozganjem, izmišljajući, predstavlja nešto što bi stvarno moglo da postoji, ili ne. Pa bila to pisaća mašina ili koncept božanstva.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.