Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
http://cdn77.eatliver.com/wp-content/uploads/2014/04/facts5.jpg
pitanje jedno, zasto su ateisti tako napadni u poricanju i ismevanju kreacionizma i Boga, a tako cutljivi i nezainteresovani za antihrista kojeg gotovo i ne pominju?
Mislim da treba smireno pristupiti ovim pitanjima. Našao sam jednu šaljivu ilustraciju ovog mog mišljenja.
https://s16.postimg.org/6jkwv5wb9/mozak.jpg
koliko smarate pizda vam materina
nista drugo nisam ni ocekivao
pusti ljude da divane, soče od zove, mene smara razgovor o sportu ali ne idem naokolo i kenjam ljudima što pričaju o istim, smara me jer ne razumijem, NARAVNO, možda to nije slučaj kod tebe, samo kažem
Na internetu ima mnogo više kanala nego na TV-u, ja kad naletim na TV-u na nešto što me smara, prebacim, a isto i na internetu. Ako komentarišem nešto, to znači da me interesuje i da želim da učestvujem u priči. Ali onda ne mogu druge da optužim da smaraju kad misle drugačije od mene, jer ta tema gde svi misle isto pretvorila bi se u čajanku koju prave male devojčice s lutkama u američkim filmovima.
pitanje jedno, zasto su ateisti tako napadni u poricanju i ismevanju kreacionizma i Boga, a tako cutljivi i nezainteresovani za antihrista kojeg gotovo i ne pominju?
sve je to lepo, al vi stvarno mnogo jedete govna
http://image.prntscr.com/image/788e53d3a4504534874d7acfa13979b0.png
Koji si ti logički biser, ili samo loš trol... Ako poričeš Hrista, zašto bi uopšte pričao o antihristu? Jer ako Hrist za tebe ne postoji, ne postoji ni antihrist, pošto je ovaj drugi definisan kao antipod prvog, i svojom definicijom od njega zavisi. Kao što ne bi bilo, da lupim, antifašista da nema fašista.
dosta ste ispisali na ovoj temi u zadnja 2 dana, svaka cast, tako treba.
A šta ako ste svi vi zadrti samo dvodimenziono ograničeni. Šta ako ste u pravu i vi i oni koji tvrde suprotno? I oni koji kažu da ga ima i oni koji kažu da ga nema? Šta ako je ova stvarnost samo jedna od mnogih u nekom matriksu (nazovimo ga tako da bi skapirali daunovci) ili da ste po teoriji struna samo svesni postojanja u jednoj od mnogih do sada pretpostavljenih dimenzija? Šta ako sve to talasanje koje vi ovde pravite je samo drkanje po tastaturi nekog klinca koji igra igricu zvanu "Earth v4.2" ? Jel to Bog?
Ili je samo kzilijarditi deo talasa u moru na nekom elektronu koji kruži oko usijanog centra atoma a zapravo obične kapi usijanog gvoždja koje je kapnulo na nogu nekom livcu? Jel to dokaz da je sve samo fizika/matematika?
Sigurno ćete na Vuki doći do saznanja da li ON postoji ili ne :D
najverovatnije da je ovo igrica, slutim da ce u skorije vreme da bude gejm over.neko ce na svoju ruku da baci atomsku na rusiju, tramp ce da kaze nisam ja ali to nece nista da vredi putin ce da ispali dovoljno da unisti amweriku a i ovi ce na rusiju i to je to
ajeroplan, gledao sam i ja onih par dokumentaraca sa Mičio Kakuom
Ajeroplan, Radjard hoće da kaže da je super to što si reprodukovao fragmentisano i prije svega površno znanje i uglabio ga u diskurs, pozdrav
ajeroplan, gledao sam i ja onih par dokumentaraca sa Mičio Kakuom
Pa ne misliš valjda da sam ja toliko pametan da pravim takve teorije? U suštini me zabole za sve to i nemam pojma ko je to rekao. Smara me ubedjenost u ispravnost i jednih i drugih. I onih za i onih protiv.
Ajeroplan koliko je migranata ušlo danas po zvaničnim verzijama, i onim tajnim, ali tebi znanim?
Tomdril merilin: sta ti mislis da si sad kao kul lik ispao zbog toga sto nepricas mnogo nego dodjes jednom u mesec dana da nam solis pamet(pod misljenjem da si nesto mnogo pametno rekao).kao drugo da si ti vanserijski intaligentan ne bi se upustao u raspravu sa nekim intelektualno dosta glupljim od tebe sto znaci da ni ti nisi mnogo pametniji a ovamo se pravis neki dalaj lama.glupane i ja sam cak pametniji od tebe