Pitanje ateista - odgovor vernik

1. Napušite se kurčine i verujući i neverujući, svi ste vi samo mali deo kolaža sastavljenog od beskonačne energije koja se non stop širi. Valjda niste toliki retosi pa možete shvatiti da se slična energetska jedinjenja stapaju u jedan talas, a ovo je postao cunami imbecilizma i dijareje. Niko ovde nema pojma ni o čemu, kamoli o bogu tojest stvoritelju. Ovom raspravom nećete ništa postići, zašto onda trošite vreme i živce na nepojmljive stvari izvan opsega vaše sive materije. Treba raspravljati o pitanju dobra i zla, morala i principa. Zajebi boga i njegovo postojanje, da je hteo da nam da do znanja da je tu davno bi sišao s nebesa, prebio đavola i poslo sve pagane u tri pičke materine.

2. Napušite se kurčine i verujući i neverujući, svi ste vi samo mali deo kolaža sastavljenog od beskonačne energije koja se non stop širi. Valjda niste toliki retosi pa možete shvatiti da se slična energetska jedinjenja stapaju u jedan talas, a ovo je postao cunami imbecilizma i dijareje. Niko ovde nema pojma ni o čemu, kamoli o bogu tojest stvoritelju. Ovom raspravom nećete ništa postići, zašto onda trošite vreme i živce na nepojmljive stvari izvan opsega vaše sive materije. Treba raspravljati o pitanju dobra i zla, morala i principa. Zajebi boga i njegovo postojanje, da je hteo da nam da do znanja da je tu davno bi sišao s nebesa, prebio đavola i poslo sve pagane u tri pičke materine.

PA OVO JE STVARNO TAKO!

3. ko je po tebi pametniji, ti ili valdemar, ajde?

4. pojavila se treca strana koja pljuje i po vernicima i po ateistima.
    zaista kofilde, e kad ti tako kazes onda verujemo.reci nam sta dalje, da trazimo da se zakljuca tema?

5. Tomdril merilin: sta ti mislis da si sad kao kul lik ispao zbog toga sto nepricas mnogo nego dodjes jednom u mesec dana da nam solis pamet(pod misljenjem da si nesto mnogo pametno rekao).kao drugo da si ti vanserijski intaligentan ne bi se upustao u raspravu sa nekim intelektualno dosta glupljim od tebe sto znaci da ni ti nisi mnogo pametniji a ovamo se pravis neki dalaj lama.glupane i ja sam cak pametniji od tebe

ne razgovaram o stvarima u koje nisam siguran, ili o kojima ne znam, o takvim stvarima samo razmišljam, što bih preopručio mnogobrojnom čeljadi sajta ovoga. ako si, neka si, ako te to čini zadovoljnim, barem na kratko meni je drago

6. Vernici su glupi što veruju

Ateisti su glupi što ne veruju

ČEMU DALJA RASPRAVA?

7. mene nećete prevariti, niste vi nikakvi ateisti zna se dobro šta ste

8. mene nećete prevariti, niste vi nikakvi ateisti zna se dobro šta ste

Otelotvorenje Aleksandra Milića Milija iz Miligrama?

9. bombas
    mene nećete prevariti, niste vi nikakvi ateisti zna se dobro šta ste

https://www.youtube.com/watch?v=DGRIV9J6_ys

10. gle nubova sto su se raspisali, sve sami cekaonicari koji pokusavaju da naprave humor, a imaju mozda 5 definicija u plusu

11. Odi dedi, you got triggered ;)

12. valjda je inekcija smirila ove daunovce

ovo uopste ne bi trebalo da su osetljive teme i da se ovako przhi oko ovoga...ako ne mozes hladne glave pricati o ovim stvarima nemoj se ni mesati u spiku...ako te neko tera da ulazis u spiku a ti neces,oteraj ga u kurac,al sigurno to nije slucaj kad na javnom forumu neko prica i ne pominje te a ti se ubacujes sa ,,ostavi me na miru!,,....ajde bezi u kurac,nije ovo srednji vek pa da treba da se zabranjuju ove price

e sad kretenski postovi su mi zatrpali pitanje za one koji tvrde kako kao nema dokaza za postojanje vanzemaljaca...dobro,nismo nikada videli vanzemaljce,istina...ali videli smo oko 400 milijardi galaksija koje u proseku sadrze oko trilion zvezda...pomnozi 400 milijardi sa trilion i vidi koji ce broj da ispadne...ako uopste moze stati na bilo koji digitron...takodje cvrsto verujem da je svemir beskonacan,(objasnicu ovde zasto ako ova tema ikada dostigne taj level spike posto je do sad od samog pocetka prilicno daun) i da je premalo i to sto smo videli kroz teleskope...zasto se prica tako arogantno o ovoj maloj planeti koji kruzi oko nebitne zvezde unutar nebitne galaksije kao da je jedina koja moze podrzavati zivot pa kao kakvi vanzemaljci,kao u to verujes i slicno...to je otpisivanje 99,999999 i jos mnogo devetki % kao da je neka obicna glupost...

pa ako je neka mogucnost toliko velika da devetke ne mogu stati na bilo koji digitron,ma sta digitron,ne mozes dok si ziv izbrojati to ni tvoji preci barem do cukununuka slobodno se moze zaokruziti na 100%

13. Odlican post oll. Jebem ti retarde, nisu u stanju da prodiskutuju o bilo cemu ali su u stanju da ti jebu mater. Inace, sto se tice vanzemaljaca, siguran sam da postoje negde neka ziva bica, ali gotovo da sam siguran da ne postoji razvijenija vrsta od ljudi. Siguran sam da ne postoji vrsta osim ljudi koja je uopste svesna svemira, a kamoli sta drugo. Znaci nesto poput gustera i riba postoji, pitanje da li postoji nesto sto je pandan sisarima uopste.

14. jbg,brate,iz istih razloga zasto mislim da nismo jedini mislim i da nismo najnapredniji i da postoje prilicno jezivo ljute civilizacije

15. A gde postoje brt ne tripuj se. Ajd recimo postoji nesto nalik ljudima, samo sto ti nalik ljudi nisu imali jednog Teslu, i nemaju struju. Eto. Tako ja zamisljam vanzemaljce

16. pa da nije tesla otkrio struju,vrv bi neko drugi u buducnosti...ko zna koliko jos ima toga sto priroda krije a da mi nismo otkrili i sto tek treba da se otkrije i cak vrv i mnogo toga sto necemo nikad ni otkriti...to naravno ne znaci da nisu neki vanzemaljci otkrili odavno,ko zna kakve su tu sve inteligencije i napredci civilizacija...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.