Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ako bog zaista postoji, sad ce mi odabrati definiciju :D
mislim da trenutno nije aktivan :)
Trenutno ne postoji :D
Тренутно није у ове васионе па не може да ти помогне!
https://youtu.be/VJzEpFn44QE?t=1m45s
Па не. С мањком мозга се углавном рађаш, или ако баш немаш среће па зарадиш неку неуродегенеративну болест па ти опадну когнитивне функције - у сваком случају ствар не подлеже поносу или срамоти. Нико није крив што је глуп, нити заслужан што није.
С друге стране, бити крмача је углавном ствар избора, односно лоших навика, карактера. Наравно, постоје несрећне здравствене околности које могу да утичу на гојазност и доведу до ње. То је мањи број случајева. Углавном је реч о немару, нажалост. Тако да да, у већини случајева - већа је срамота.
Hvala drugari <3
Ево једног дегенерика који оправдава све Пазлове тврдње о агресивном понашању атеиста. У чему се овај што је дао коментар на Б92 разликује од неког верског фанатика?
Данас се под мањком мозга не сматра ментална заосталост као последица неразвијеног нервног система него духовна заосталост. Људи уживају да не мисле него да се поводе за свим и свачим, тј. здраво рођени, покушавају да постану ментално заостали. А ону девојку сам помињао јер ми је чудно да једна докторка кука уместо па пронађе начина да помогне себи. Ако јој се свиђају момци који воле мршаве девојке, нека не кука, него нека тражи решење. Па докторка је, побогу! Ко ће боље познавати људско тело од ње саме?
Ako neko stvarno bude dirao ovog klinca Maestra bukvalno ću ga silovati vatrogasnom mlaznicom fi160.
ne verujem da clanadu smetaju al evo maestra hoce da biju zbog iskazivanja svojih stavova po pitanju postojanja
maestro zovi me ako te neko bude dirao zbog ovoga,IMA DA IM POLOMIM PICKICE
Ја на вашем месту се не бих зајебавао са Брусом пошто вешто рукује зидарским алатом (слободни стил).
linkujes lika koji kaze da treba uvesti ateizam u skole kao agresivnog na temi gde se preti batinama liku koji iskazuje svoje misljenje...zanimljivo
http://vukajlija.com/forum/teme/71226-pitanje-ateista-odgovor-vernik?strana=6
i sta je tacno agresivno u tom komentaru?
Не, него овај исказује своје мишљење веома агресивно.
Маестро заслужује батине не због атеизма већ због вређања Неше Дебелог и његове болесне жене.
Помолите се за Маестра.
Nema mu pomoci
Laki, ne bi to hteo Maestro, kosi se sa njegovim uverenjima.
K L O K A N
L-L
O--O
K-----K
A-------A
N---------N
svaka čas za temu
fizicko treba da se izbaci.sad su kao tih 45 min 3 puta nedeljno kljucni za razvoj deteta.cisto gubljenje vremena.sport je popularan i vise nego sto treba i svima je dostupan.mogu da zamislim kako se bune nastavnici fizickog,hocete da nam deca budu zakrzljala, da imaju ravna stopala?to fizicko je najveca nebuloza u skolstvu ikada.bolje da imaju manje casova umesto fizickog
ako bog zaista postoji, sad ce mi odabrati definiciju :D
zasto bi uopste pricali o agresivnim likovima sa drugih sajtova kada se agresivni likovi nalaze upravo na ovom sajtu i temi na kojem sad pisemo
Не морају људи супротних верских убеђења да имају потпуно различито мишљење. Нпр нас двојица неке ствари исто капирамо само их различито називамо.
Алегичан сам на злопутербу вере у циљу наметања воље другоме, а исто тако и нервира ме потреба атеиста да гласно оспоре не само религију већ ме нервира њихова жеља да се законски забрани људима да верују у шта хоће "јер су религије донеле зло и поделе међу људима".
Нису религијска учења донеле зло и поделе, како атеисти тврде, јер ниједна религија није у својој основи зла и деструктивна. Деструктивне су верске секте и култови.
Зло у свету доносе атеизам као изговор за анархију и религија као изговор за рат. Злоупотреба и једног, и другог је проблем, а не само учење.
pazi