Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
https://s11.postimg.org/t7nyj8rfn/buda.png
Budizam je verovanje u iluzornost ljudskog sopstva i nauka o oslobađanju od patnje putem gašenja te iluzije.
Ok, misli i dalje da se zajebavam
Маестро, пусти ти Бомбаша и Каизена.
На твом месту се не бих качио са Брусом.
Брус је масон.
Зато пази! Књижевници Шапцем шетају...
Зато што је Буда био у фазону: "Заболе мене за добро и зло, ја сам дрво." :плези се свима
Исус је симбол добра, зато се каже Антихрист, а не Антибуда.
Druže, samo napred, nisi svestan koliko mi trebaju pare. Molim boga (lol) da mi se neko pojavi na vratima da pokrenem tužbu ka vlasniku sajta i ogrebem se za bembaru novu
Ma pusti Bombasa ne treba mu Kazan Aleksandarkg je već razdeli adresu ti
Ovo što ti misliš da si pametan jer ti prete batinama
Jednom ja u gradu s devojkóm, davno, i šetamo kao mi i neka tri lika dobacuju. Ona mi steže ruku kao iskuliraj ja reko ok prećutim
Počne ona da mi prica kako me voli što sam iskulirao da sam iznad toga i naučio da se kontrolišem itd itd
To traje 20-30 koraka al ja je ne slušam
Ubija me osećaj da sam ispao pička i da sam prećutao samo i prošao. Kako je koji korak prolazio tj kako smo odmicali sve mi je bilo teže
Samo sam joj pustio ruku i vratio se. Da nisam nikad ne bih oprostio sebi. A osoba koju volim više od sebe me smatrala pametnim
Pa ti sad izvuci pouku
Nosices tablu Masarikovom na kojoj pise jeo sam govna
Da li bi neko stvarno imao muda da mi kroči u avliju? Ubio bih ga ko kera bukvalno
Ma šta će ti nasilje ti si iznad toga tuži posle
Bombaš, moji podaci (ime prezime adresa) već odavno nisu tajna na ovom sajtu. Znaš kome da se obratiš da to dobiješ. A ako si toliki mudonja pošalji mi svoje podatke u pvt pa da raspravimo ko ljudi o postojanju boga
nmg brt, ja sam isti kao ti, ubijao bi me osećaj da sam ispao pička
Ovo što ti misliš da si pametan jer ti prete batinama
Jednom ja u gradu s devojkóm, davno, i šetamo kao mi i neka tri lika dobacuju. Ona mi steže ruku kao iskuliraj ja reko ok prećutim
Počne ona da mi prica kako me voli što sam iskulirao da sam iznad toga i naučio da se kontrolišem itd itd
To traje 20-30 koraka al ja je ne slušam
Ubija me osećaj da sam ispao pička i da sam prećutao samo i prošao. Kako je koji korak prolazio tj kako smo odmicali sve mi je bilo teže
Samo sam joj pustio ruku i vratio se. Da nisam nikad ne bih oprostio sebi. A osoba koju volim više od sebe me smatrala pametnim
Pa ti sad izvuci pouku
posle ovog dogadjaja je nastala ona tvoja slika sa mora gde imas samo jednu nogu, likovi su te rastrgali ko sarplaninci
Menjas stavove na svaka 2 minuta jbg
Маестро ♦
Druže, samo napred, nisi svestan koliko mi trebaju pare. Molim boga (lol) da mi se neko pojavi na vratima da pokrenem tužbu ka vlasniku sajta i ogrebem se za bembaru novu
Kajzena bih tužio za otkrivanje davanje ip adresa a onoga ko dodje u kuću ubio ko kera
Pa ne može i jare i pare
Ako neko stvarno bude dirao ovog klinca Maestra bukvalno ću ga silovati vatrogasnom mlaznicom fi160.
Toliko.
nasiljem se ništa ne postiže :( čemu netrpeljivost...
Ako neko stvarno bude dirao ovog klinca Maestra bukvalno ću ga silovati vatrogasnom mlaznicom fi160.
Zovi i mene, da pomognem.
http://vukajlija.com/forum/teme/71226-pitanje-ateista-odgovor-vernik?strana=3#post_3629513
ne verujem da clanadu smetaju al evo maestra hoce da biju zbog iskazivanja svojih stavova po pitanju postojanja
maestro zovi me ako te neko bude dirao zbog ovoga,IMA DA IM POLOMIM PICKICE