Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Шеф владајуће партије је главни, а не председник или премијер. Вучић може и са места председника исто да буде главни као што је сад, само ако не да оставку на место председника СНС. К'о Тадић.

2. smi se smi uvek se smi

3. -Jel jarane jel se ti to meni smiješ?
    -Ne smijem ti ja to

4. Idu i predsednicki i parlamentarni istovremeno,Vucic ce biti novi predsednik uzima 50 posto na parlamentarnim lagano.

5. Вучић може и са места председника исто да буде главни као што је сад, само ако не да оставку на место председника СНС. К'о Тадић.

Мислим да не може председник земље званично да буде и председник странке. Нисам сто посто сигуран, али прилично. И Николић је поднео оставку и оставио странку Вучићу.

Idu i predsednicki i parlamentarni istovremeno,Vucic ce biti novi predsednik uzima 50 posto na parlamentarnim lagano.

Ако узме 50 посто, поједем ову тастатуру.

6. Pazi sta si rekao

7. Ако узме 50 посто, поједем ову тастатуру.

Heh tako sam i ja mislio za prosle.

8. Heh tako sam i ja mislio za prosle.

На прошлим изборима СНС је добио како беше, неких 25-30 мање посланика. Сад ми се чини да има око стотке, пар горе-доле. Зависи од сателита из коалиције много више него раније.

9. Мислим да не може председник земље званично да буде и председник странке. Нисам сто посто сигуран, али прилично. И Николић је поднео оставку и оставио странку Вучићу.

Не знам, знам да је Тадић био председник и странке и државе. Мислим да је Тома нешто из тобоже моралних разлога дао оставку на место председника СНС кад је победио 2012. Знам да је кењ'о да ће он бити први код нас који ће то да уради, а да тако треба свако и онда мало плако, пошто му дете одрасло и осамосталило се.

10. Hteo je čovek da bude precednik svih gradjana a ne samo koji su mu u stranci

11. Pa SNS, bez Dačića, ima jedno 20 partija u vladajućoj garnituri.
    Biće Maja Gojković predsednica :D

12. Мислим да не може председник земље званично да буде и председник странке. Нисам сто посто сигуран, али прилично. И Николић је поднео оставку и оставио странку Вучићу.

Loool :))))

Inače, jedna naša ministarka je skoro u nekom intervjuu rekla kako su u EU kolege gledale belo kad je rekla da nije ni u jednoj političkoj stranci.

13. Loool :))))

Inače, jedna naša ministarka je skoro u nekom intervjuu rekla kako su u EU kolege gledale belo kad je rekla da nije ni u jednoj političkoj stranci.

Добро, зајебо сам се. Али Вучићу тако још горе: мора да води СНС, да управља Владом и да обавља председничку функцију. Ја не знам шта бих лепше могао да му пожелим, јер и овако не спава баш најдуже.

14. Gdje da spava kad su mu Čučko i Neša balavi kadrovi?!

15. Rasni
    I u RS je isti sistem pa je Dodik svaki put glavni.
    Vučić je toliko izgradio kult ličnosti kod penzionera i ostalih da bi bio glavni u svakoj poziciji.

Ovo. Bio je glavni i kao podpredsednik vlade. Dacica ni na mapi nije bilo.

16. Дакле, да резимирамо... Ботове имају: Вучић, Јеремић, Радуловић, Јанковић и Бошко Обрадовић. Да се носи сви у три лепе! Не може човек ни пристојно на миру да искаже мишљење.

17. ХАХАХА АЛИ ОВАЈ КЛИП СА НАРКОМАНИЈОМ ВУКА МАНИТОГА ОВО ЈЕ ЈЕБЕНИ ХИТ. ФАЛА ДУДУЛЕ ШТО СИ МЕ ПРОСВЕТЛИО. А НА ИЗБОРИМА НЕКА ПОБЕДИ БОЉИ ПОУУ

18. Ja ne verujem u originalnost ovog lista gore. Prvo, mogao sam i ja da ga odštampam, nije ničim overen, a drugo, što je mnogo, mnogo je, to se ne radi tako na papiru, već ispod žita. Nisam za SNS, ali ovo je propaganda.

19. Pitaj džudo klub Lokomotiva Vršac da li je propaganda.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.