Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. ovo je njihovo inače

2. Moguce je,previse su bahati.Za prosle izbore su bez preterivanja 5 puta dolazili u ulaz,maksimalno agresivni i bezobrazni bili.Sto ne bi mogli ovako direktno.

3. ja mislim da nema ništa od srbije, ovi napredni sve sjebali. ajmo u englesku
    https://www.youtube.com/watch?v=FGEAGwC-bQ4

4. neverovali ili da niko mi još nije banuo na vrata od ovih naprednjačkih retosa, a baš bih voleo

5. neverovali ili da niko mi još nije banuo na vrata od ovih naprednjačkih retosa, a baš bih voleo

ni meni za ovih 5 godina. možda zato što je to urbana legenda opozicije

6. Mada ovde gde sam vlada opozicija, da sam u Nišu recimo ili Novom Sadu pitanje je

7. Meni su u Nišu kačili u izbornoj noći propagandni materijal na kvaku ko meni za ćineski restoran. Znam lika koji je išao od vrata do vrata za siguran glas. Na pretprošlim izborima su i nama dolazili, a Tadićevi su zvali i telefonom.

8. A Vučić je kreten ako misli da će na novim parlamentarnim opozicija da dobije manje.

9. ne znam jel mi se čini da su ovi gori jer su mi maksimalno ogavni, ali svakako je tih dosada bilo oduvek

10. Ма јок, бољи су, погледај званичне статистике, вртоглаво растуће економске кривуље, пораст стандарда, диверсификовану структуру медија, растерећење јавног сектора од страначких кадрова, опадајући спољни дуг, транспарентност рада државних органа, растерећење јавних фреквенција од пропаганде владајуће странке, изненађујући престанак синтагме на почетку сваке емисије вести: "Добар дан, драги гледаоци. Премијер Србије..."

11. Ovo za siguran glas, znam da u bolnicama i domovima zdravlja traže od zaposlenih da se upišu na neki spisak ako planiraju da glasaju za SNS, opet taj siguran glas. Kao ne moraju svi, ali ko se upiše, obavezno mora, ne daj bože da slažu haha. Ne znam samo kako će da proveravaju.

12. Čak i da preko 50% srba podrzava opoziciju (što nije istina), opet je podeljena izmedju 3 osnovna kandidata: šešelj jeremic janković, plus ostali (obradovic itd), tako da opozicija nema šanse, iako se govori o nekom zajedničkom kandidatu. Jedini ko će imati zajedničkog kandidata su SNS+SPS, stranke koje imaju 60% ukupne podrške, tako da je vrlo realno da kandidat vlasti pobedi u prvog krugu (cak i ako to ne bude Vucic)

13. Ne znam samo kako će da proveravaju.

Неће индивидуално. Гледаће само статистику колико има сигурних гласова у једној бирачкој јединици, па ако се бројке нешто драстично не поклапају, онда ће извести стрељање, рандом или по дојави, међу страначки запосленим: отпуштен си ти, ти и ти. Проверена стратегија. После ће овај што се правио да је за њих и дао сигуран глас у замену за неке бенифиције да размисли шта ће следеће да заокружи.

14. Maestro, 50% Srba i ne izlazi na izbore. Od ostale polovine SNS ima jedva polovinu sa svim prilepcima.
    Problem je ako izbori odu u drugi krug jer će inda sa ili bez zajedničkog kandidata svi da se okrenu protiv njih.
    Zato im se i tresu gaće pa neće da podrze Tomu.

15. А људи, како вам није јасно, па маси људи који су дошли до бенифиција (а у ствари само до основних ствари за живот) преко СНС-а не одговара уопште да СНС сиђе са власти. Логика. Купили су их као стоку, за ситне паре, траву да се пасе. И ови се боје да ће са следећом сменом власти остати без посла, као што и хоће (бар један део), јер доћи ће други говнари и чинити исто. Можда ће бити културнији, неће имати купљене дипломе или пар више зуба у глави, али принцип је исти.

Problem je ako izbori odu u drugi krug jer će inda sa ili bez zajedničkog kandidata svi da se okrenu protiv njih.

Веома тачно. Током целих деведесетих маса људи није гласала за Драшковића, Коштуницу или Ђинђића, већ против Милошевића. Да видимо једном и како је то када гласају против Вучића.
    Ал курац, Шешељ је ту. Тако је користан Вучићу да се то не да описати.

16. Ma naravno Valdemare, ali u ovom kurcu od zemlje ipak postoji ograničen broj feuda koji se može podeliti. Uvek je daleko veći broj nezadovoljnih.

17. Nezadovoljni uvek odlučuju izbore. Jasno je u kakvom je stanju narod bio kad je izglasao ove degene

18. Ja lično ne žalim zbog onoga što se desilo demokratama, zaslužila su govna. Samo se posle većina prelila ovamo, tako da džabe.

19. Ma naravno Valdemare, ali u ovom kurcu od zemlje ipak postoji ograničen broj feuda koji se može podeliti. Uvek je daleko veći broj nezadovoljnih.

Могу да ти кажем да сам гласачко право добио неке, немам појма, ако сам седамдесет пето годиште, онда деведесет треће. Све што сам до сада гледао и у чему сам учествовао, а учествовао сам до краја деведесетих баш, уверава ме да је све то говнарија, и научио сам да препознајем и спинове и манипулације и у вестима и на радним местима и у разним покретима, тако да не знам шта бих ти рекао. Песимиста сам.
    Ево како на пример Вучић и Шиптари удружено праве срања доле на југу у циљу добијања политичких поена. Сад ће да се монтира процес, издајници ови, они, на ивици смо рата, народе, окупи се око вође... Сигурно је тако. Јер, јелте, да није тако, Трамп, заштитник Срба на Косову би се успротивио мучењу Срба на Косову.

20. to je toliko ocigledno da bode oci, ako narod proguta ova sranja onda bolje i ne zasluzuje.. zamisli, lik koji je dosao na vlast da bi izdao sve sto se da izdati odjednom srbuje... ma nemoj.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.