Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Ja sam ranije kontao da je Vučić namerno isturio Tomu da se blamira ko predsednik kako niko više to mesto ne bi shvatao ozbiljno (ko što i jeste kurac po ustavu).
    Ali ne...

2. Hahahhahah pa retardcino glupa, naravno da racunam samo ljude koji glasaju. Da 60% od glasača. A vi imate 18% od glasača kad se saberete što je 9% ukupnog stanovništva. Ne znam zašto ljudi primenjuju izraz "___% od glasača a ne od ukupnog stanovništva" samo kad je SNS u pitanju a nikad za svoju stranku

3. Od 6,739,441 glasaca za sns pickasti cektar sto kaze mister no glasalo je 1,823,147 glasaca sto ce reci negde oko 27% pozzz

Dobro, pretpostavljam da hoćeš da kažeš da je 73% ljudi protiv Vučića.

Čekaj da ja pokušam tvoju logiku:
    Od 6.740.000 glasaca za djb je glasalo 200.000 sto je oko 3%. Znaci da je 97% ljudi protiv DJB-a.
    Šahmat

4. U svakom slučaju nisu ZA Vučića.
    To što je sistem debilan pa ćutanje se proglašava za odobravanje je druga priča.
    U svakom slučaju to jesu potencijalni glasači i ne znači da neće glasati na ovim izborima.
    Ista logika važi za svaku stranku, naravno. Generalno se podrazumeva samo po sebi, ali povremeno naiđe neka mutava kretenčina koja prosipa tvrdnje o "ogromnoj većinskoj podršci naroda" pa mu treba srušiti sneška.

5. Jedini ko rusi sneska je Realnost, koja sjebe svaku DJB racunicu pred izbore

6. Pa ne znam ko se sjebo u računici na prošlim izborima, onaj što je dobio još 3-4 opozicione stranke u parlamentu i par mesta manje ili ovi što nisu imali ništa i sami prešli cenzus...

7. Rasni
    ŠEŠELJ SE PRODAO VUČIĆU I NA SVE NAČINE NAPADA SAMO OPOZICIJU I PREJADNOG TOMU I NIJE BOLESTAN NEGO JE POSLAT DA SJEBE I OVO MALO PATRIOTA ŠTO JE OSTALO.

Обрадовић само виче "Уа, Вучић!" и ништа друго. Чеда Јовановић у покушају. Уразумите се ви из Двери! Са Јасмином Вујић и без Глишића и Паровића нисте никакве патриоте, него страни плаћеници. Ено, Санда постаде део Јермићеве посланичке групе. И ко је издајник? Шешељ или коалиција ДСС-Двери? За Шешеља ћу да гласам јер у њега имам нешто мало поверења, тек да не предам празан гласачки лист. Свима осталима не верујем ама баш ништа.

8. Toma Nikolić je ušao u politiku prije Vučića i Šešelja. Ne budite naivni, ne potcjenjujte Tomu.

9. Dobro, pretpostavljam da hoćeš da kažeš da je 73% ljudi protiv Vučića.

Čekaj da ja pokušam tvoju logiku:
    Od 6.740.000 glasaca za djb je glasalo 200.000 sto je oko 3%. Znaci da je 97% ljudi protiv DJB-a.
    Šahmat

pre sat vremena

Nemas ti sta da pretpostavljas covece. Kakav djb te spopao, ovo su predsednicki izbori alo

ako ti je sahmat da matiras jednog djoks stajla na internetu onda ok sahmat ali nije jbg

10. A djb-u je zabranjeno da imaju kandidata?

11. Ja za Milana Stamatovića glasam. Čovek iz naroda, utero kurčinu solidno Vučiću i Zorani sa onom gondolom, uz sve to čovek nema ni nikakve veze sa žutim govnarima. Pregospodin čovek i domaćin.

12. Хеј, хај, биће боље, јој, народе мој!
    https://www.youtube.com/watch?v=lN6oDwrFEl8&feature=share

13. Od 6.740.000 glasaca za djb je glasalo 200.000 sto je oko 3%. Znaci da je 97% ljudi protiv DJB-a.

Да, 97% људи је против Дјб.

14. VUČIĆU NE KANDIDUJ SE ZA PREDSEDNIKA, BUDALA SI AKO SE KANDIDUJEŠ!

15. Naseo je moron, sad ce sve biti lakse

16. Haha tesite se jbg al cim su promilili glavice ovi olosi jankovic radule i jeremija dobili odma po usima cisto da se pokaze ko je gde

17. Je l rekao sta o malom? Juce je rekao danas ce, sve ce danas da kaze i to sta su novinari radili i to ce da kaze!

18. Je l rekao sta o malom? Juce je rekao danas ce, sve ce danas da kaze i to sta su novinari radili i to ce da kaze!

večeras će na erteesu kad bude pišao po sirotinji

19. Сад знамо ко ће бити председник Србије, биће досадни избори.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.