Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. ma neće, kampanja će biti šou

2. Opozicija mislila da ce se Tomo kandidovati pa navalili ko ciganče na svež grob, al kurac, pičkousti im svršio po faci.

3. Kakvo svrsavanje kladionice dale 1,03 hahahah

4. Ima neke lepote kako jebe Vucko ovu sirotinju ne moze da se kaze.Steta za kladzu,trebalo je ko ima muda pre par nedelja da stavi jedno 200 evra dok je bila 1,85 nego bila ipak mogucnost da kandiduje Tomu

5. Vučko gostuje na RTS 1 u 21 h sada

6. Pa naravno pocinje kampanju na drzavnom servisu, a opozicija se izlomi mesecima ne moze da prismrdi rtsu. #javni_servis_svih_gradjana

7. čujem da će AV da bude kandidat...

8. Hahaha ali kako su se ponadali, kao nece tomu niko da glasa i ostale debile iz sns, evo jankovica gospodina zastitnika zutih gradjana pristojna srbija, evo jeremica gospodina predstavlja nas u un ovo je korak ka pristojnijoj srbiji, uzmemo predsednika pa sledeci izbori i premijera skinemo i pohapsimo sve nazadnjake heheh kakvo jebeno svrsavanje, mada ocekivano opet je uzivanje gledati marvu na aparatima

9. Ja procitah negde da ce neka zenska nasa amerikanka da se kandiduje ima moj glas na slepo.

10. Ja za predsednika opštine Čajetina, onog lika što pravi gondolu neku na Zlatiboru glasam ako se kandiduje.

11. Budi dobar :)

vlast preti i guši slobodu mišljenja, vrši pritisak na nezavisne učesnike političkog diskursa pred sam početak izborne kampanje

12. Danas ja na ts3 i dolazi lik i kaze vucic ae kandidovao za precednika i kaze gotovi smo sad.
    Onako treperecim glasom je to izgovorio...
    Tako da ako ga izglasate i treba vas jebati...a o da cemo mi republikanci zaratovati sa tom novom drzavom i stvoricenmo veliku republiku srpsku sa Dodikom kao dozivotnim precednikom i njegovom carstvu nece biti kraja.

13. Torazulu, ona se bavila prostitucijom. Imaju cak i njene gole slike.

S obzirom da imam pravo glasa ne znam za koga cu glasati, mislio sam za Jeremica al podrzavaju ga razna govna tako da je Bosko Obradkvic moj izbor verovatno.

14. Rasni da vidim slike

15. JE L SE MEŠAMO MI VAMA U IZBOR DODIKA??? KUŠ

16. pustiće malog niz vodu

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.