Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Бомбаш логика: грађанин Ејдус Предраг је већи интелектуалац од грађанина Ристовског Лазара. Или грађанин Глоговац Небојша од грађанина Манојловић Предрага, званог Мики. Немој да гледаш више никад "Подземље", само "Цват липе на Балкану".
    Или: хајдемо да гађамо Владу Георгијева јајима јер је жути олош, или да напушавамо Бранка Коцкицу јер његове емисије из 70 и неке не вреде ништа јер се 2017. одлучио за Вучића.
    Нећу да гледам репрезентацију јер је Бане Ивановић подржао Вучића.
    Слушаћу Карлеушу јер није за Вучића и због тога је она представник нормалне и продуховљене Србије.
    Па браво!

Ако зуцнеш против Вучића, ти си неспособни олош и нерадник.
    Ако зуцнеш против Јанковића, ти си сендвичар и бот.
    Одјебите се више са тим поделама: ја много паметан, ти говно.

Интелектулани сендвичари против интелектуалног олоша - ће дизгинемо од толике продуховљености!

2. Oj, ne smeta meni komplikovanost ili nekomplikovanost muzike, već njena funkcija u službi režima. Ja lično pravim muziku, i sa stanovišta nekoga ko se razume u to, pravim sranje. Ali hoću reći samo jedno, pokušaću da budem precizan: nekad je režim za kontrolu masa koristio prilično umetnički vrednu, komplikovanu, zamršenu, tešku za izvođenje, tešku za ponavljanje itd. muziku, a sadržina tih tekstova nije propagirala vladajući pogled na svet, možda je radila i suprotno, jebote, čoveče, pogledaj celu muzičku scenu osamdesetih i početkom devedesetih. A sad je sve pacifizovano, nema filozofije, nema razmišljanja, udri po tri akorda i sadržajem "gaziš po meni, a ja te volim", tuc tuc. Nemojmo...

Или: хајдемо да гађамо Владу Георгијева јајима јер је жути олош, или да напушавамо Бранка Коцкицу јер његове емисије из 70 и неке не вреде ништа јер се 2017. одлучио за Вучића.

To je odvratno. Ja se baš čudim zašto pljuvanje ljudi koji podržavaju Vučića. Podržavaju, pa šta. Neki su drugi podržali nekog drugog.
    Jebena demokratija.

3. fender bibip tiruriru

4. Трокираш, Бомбаш, трокираш.

5. https://www.youtube.com/watch?v=WfMY2AksjIU

LAGAO SI PROVIDNO KO PAS DA TI NISAM BITNAAAAAA

6. NIKAD NIŽE PAO SI ZBOG NAS SAD TI TREBA HITNAAAA

7. Uostalom, gde je glorifikovanje ovakvih likova, umesto kriminalaca, političkih preletača i pevaljki?
    https://www.youtube.com/watch?v=9gqZj4IVOVs

8. Haha pa kako da ih ne pljuješ jebote, sam režim je kriv za to. Uvek je bilo različitih viđenja, samo ja se ne sećam nikakvih medijskih hajki na ljude koji su podržavali opoziciju dvehiljaditih. Da li ste vi uopšte svesni da apsolutno niko u ovoj zemlji, nebitno koliko veliki ili ostvaren bio ne sme reći bilo šta kritički čak ni najbenignije za vlast, a da ne bude proglašen ubicom, narko dilerom ili lopovom od strane režimskih medija.

U takvim okolnostima zadatak javnih ličnosti je da dignu glas protiv napada na svoje kolege, komšije, poznanike... Ili barem da ćute. Svakako ne da tu priču podržavaju. I šta kao, to je jadno vređati ološ? Ma mamu im bre jebem u pičku, škola je naučena prošli put, nikakve kulture i nerevanšizma sa marvom, samo satiranje do nervnih slomova. Kukala im majka krezava, zapamtite moje reči.

9. samo mi žao što će porodica kupiti nemaltret ogromnim opljačkanim oarama, a najebaće marva, ma ustvari ko ih bre jebe i treba kad su govna

10. Malo je pocela da smara tema. Na 155 strana zakljucujete kako Bombas glasa zbog navijacke opredeljenosti, Armin se lose sprda, Nikolas slavi slavu, a Maestro pokusava da troluje.

Cela tema se svodi na to da svi jedu govna i znaju da svi drugi jedu govna. Nigde konstruktivne diskusije niti bilo kakve poente. Sad merite spiskove.

Smorilo bas onako.

11. Mislim, ne mogu ja da pričam ljudima o muzici na kojoj nisu odrasli, o pesmama i knjigama koje nisu čitali... Ah, da zaboravio sam. Uopšte nije bitno na čemu si odrastao, koju si muziku slušao, šta si čitao, koliko toga znaš. Nije uopšte bitno ni da li si dobar čovek, loš čovek, bitno je da umeš da se snađeš, da zaradiš, da si okretan i uspešan. To je bitno, tako kapiram da je sad.

12. U takvim okolnostima zadatak javnih ličnosti je da dignu glas protiv napada na svoje kolege, komšije, poznanike...

Ali grešiš, nema zadatka. Jedan od najvećih srpskih pisaca, Miodrag Bulatović, bio je Miloševićev poslanik, malo, pre nego što je umro. I šta, ja sad treba da ga mrzim? Ja obožavam njegovu umetnost, a njegov angažman prezirem. To treba razdvojiti, ličnost i umetnika. Ukoliko je uopšte vredno razdvajanja. Ako nije, kao što je npr. slučaj kod Cece, onda ništa.

13. Tacno tako a ne da izjavljuje da grba nije legenda jer je podrzao av

14. Ima dve titule prvaka sa Partizanom, i bronzu na jednom evropskom prvenstvu sa reprezentacijom. Ne vidim za kakav je to legendarni status. Barem da je nesto uradio kasnije u karijeri, igrao u Granadi godinu dana i u IMT-u. Neradnik, alkos i lezilebovic koji ne treba nikome decenijama. Zato i kmeci, pravi profil za SNS.

15. Ne mislim da ne bi trebalo jebati podržavaoce AV-a, već mislim da to treba preneti na nivo čisto političkih diskusija. Ne treba reći da su Ristovski ili Tasovac govno u svojoj profesiji jer podržavaju Vučića, pošto su oni u svojoj profesiji veoma kompetentni. Samo se ja ne slažem sa njima u njihovom političkom izboru. Ako dođe do građanskog rata, pucaću na njih, nimalo ne omalovažavajući njihove zasluge na polju glume i muzike.

16. Za koga je potpisao prof. dr Miodrag kazan_je_prazan

17. kad armin nabraja glavne političke igrače i uz svakog stavi neki atribut, a uz ime Nenad Čanak napisao "veliki gurman", pa umro sam hahah

a kad pročitam ovo SUDAR TITANA u naslovu, odma mi ova scena pred očima:
    https://www.youtube.com/watch?v=NhsxjfDrfUA

18. Ako dođe do građanskog rata, pucaću na njih, nimalo ne omalovažavajući njihove zasluge na polju glume i muzike.

Haha

19. Haha platili su cuvara jebenih izbornih plakata AV
    https://i.snag.gy/pHP7fS.jpg

Valjda za one sto ne moze da postigne policija da cuva, plate obezbedjenje

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.