Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Ne kapiram, treba da joj kenjamo jer joj je draže da snima pesme, nego da s motikom slama kičmu u polju?

Ne, treba da joj kenjamo što ne slama kičmu u polju (ne pominjući naravno njenu ulogu u ... neću sad ovo napisati, ima koji vole njenu umetničku veličinu, zaboga, srpska majka), već treba razmisliti zašto je žena najvećeg kriminalca devedesetih, a i sama osuđena za kriminal, sad idol mladih, starih, političara, domaćica, seljaka, radnika, studenata i intelektualaca. A nekad bio Andrić ili Bijelo dugme.

2. Ne znam da li postoji odgovarajuća fraza na srpskom, glupo je prevoditi, ali na engleskom to se zove LOWERING STANDARDS. I žalosno je kad se takve stvari dešavaju celom narodu.

3. Bijelo dugme moze da ga popusi sa sve cecom. I svi ovi sportisti, vajari, glumci i pevaljke mogu da ga popuse ja ne znam kome je palo na pamet da uopste objavljuje ove spiskove kao nesto pozitivno. Ovo su bukvalno spiskovi koga treba pljuvati sto se mene tice. A ja nisam dikriminator sto znaci da mislim na oba spiska.

4. Valdemare sprdao sam se za onog lika vidim vladimir sa zulufima pa me potsetio ne zameri xd

5. Ovaj narod nikad nije ni imao vece standarde, svako ko to kaze jede govna. Narod je marva koji ce odredjene postulate zivota slediti samo kad mu se isti nametnu, kad su na vlasti isti kao narod onda ustvari prava priroda Srba dodje do izrazaja.

6. Mada vidim valdemar opet odlucuje ko je bolji i sad je bijelo dugme>ceca hmmm mislim da se dosta ljudi nece sloziti sa tim ali da ce se kod valdemara bas zato javiti osecaj da je u pravu i da je elita jer je u manjini da li ja gresim pitam se

7. Bijelo dugme moze da ga popusi sa sve cecom.

Naravno, neka puši. Ovi su bili sluge komunističkog režima, a ova opet ovog, kako god ga zvao. Ali, opet dolazimo do toga, ako si muzičar ili bar sluhista, i uporediš Cecu i Bijelo dugme, ili ako si poznavalac književnosti, ili bar prosečan čitalac, pa uporediš Isidoru Bjelicu il tako neko sranje s jedne strane, i Ivu Andrića s druge, neće ni Ceca ni Bjelica objektivno izaći kao pobednik. Spušteni standardi, jbg. Postoje objektivni kriterijumi za vrednovanje same muzike ili knjževnosti, koliko god to bilo neverovatno...

ali da ce se kod valdemara bas zato javiti osecaj da je u pravu i da je elita jer je u manjini da li ja gresim pitam se

Jok, ja mislim da sam u pravu sam kad mislim da sam u pravu.

8. Znaš šta, Pseto, ne znači da nisi u pravu ni ako si u debeloj manjini. Nadam se da razumeš to.

9. ja imam mnogo znacajniji izbor da napravim do drugog aprila.

10. Pa ne mozes tako da posmatras stvari, vec smo o necemu slicnom pricali. Ok ja kapiram da ovi sviraju svoju muziku ali opet postoje razni stilovi muzike i to je to. Ja ne volim cecu brt(gotivim neke starije radove doduse) ali ako tako realno gledas objektivno a nadam se da pogadjam parametre onda je ceca>prodizi? Ili ceca>dejvid geta? Jbg ceca peva oni stiskaju dugmice... Pritom ta ceca ume da peva nije krestaljka neka pa da kazes da to nije ni muzika jbg i to rame uz rame sa sta znam alenom

11. Znaš šta, Pseto, ne znači da nisi u pravu ni ako si u debeloj manjini. Nadam se da razumeš to

Pa naravno jbt nisam debil. Ali takodje ni ako si u manjini to ne znaci da si u pravu a vecina idioti. Ok sad ti.kazes ja nisam reko to a onda ja da nisam rekao ovo...mozemo zatvoriti ovu podraspravu kapiram pa ako zelis o onoj glavnoj izvoli...

12. Hahha veliki umovi slicno razmisljaju to je to

Ovo oko cece i dugmeta cisto baljezganje, kao prvo nikako se ne mogu porediti zbog nekoliko razloga, ali nebitno, ceca ima pesme koje i po nasim i po svetskim standardima, bilo da je u pitanju sama muzika, tekst, glas jebu i to ne vidi samo onaj koji ne poznaje dovoljno cecine pesme ili sto kaze ps izigravanje neke elite
    Mada ima slucajeva i kao sto je bombas koji mrzi cecu zato sto je arkan navijao za zvezdu, da je za partizan budite sigurni da bi grmela tema TI VOLIS NJU

13. Pseto, ja ni Prodidži i tako to ne smatram nekim umetnicima, što kažeš, stiskaju dugmiće. Glas ima i najobičnija pevaljka pod šatrom, ume da peva. Ume da peva tamo i neka operska diva, pa da li zbog toga ima prođu među narodom, aaaa, ne. Nije ni glas to što je prodaje. Prodaje je to što smiruje narod sentimentalnim pričama o propaloj ljubavi, recimo pitkim tekstovima o životu, sa jednostavnim i upečatljivim refrenima, i to guraju mediji koji zauzimaju većinu prostora, pošto su spetljani sa vlašću (nije bitno kakvom i kojom, slučajno sada ovom), a sve zaradi kontrole masa, da im se upumpa što više endorfina... serotonina... nemam pojma, ali hormona sreće, i da budu mirni. Pacifizacija kroz popularnu folk-turbo-pop muziku. Da ne pišem uopšte o ekstremnijim primerima nego što je ona, pesmama koje slave princip udri udri tuc tuc belo kola jak sam jebe me on ja sam njegov otirač a volim ga dvesta na sat... A opet, da ne zaboravimo da je dotična osoba izgubila moralni kredibilitet time što je bila udata za glavnog kriminalca, i onda i sama bila osuđena za kriminal, za šta bi joj svi pluća rastrgli i mrzeli je, samo da, avaj, to nije srpska majka Ceca...

ali nebitno, ceca ima pesme koje i po nasim i po svetskim standardima, bilo da je u pitanju sama muzika, tekst, glas jebu i to ne vidi samo onaj koji ne poznaje dovoljno cecine pesme ili sto kaze ps izigravanje neke elite

Ne postoji jedan standard. Na primer New kids on the block je svetski standard. Da li ih ceniš? Sex pistols su svetski standard. Da li ih ceniš? Metalika je svetski standard, da li ih ceniš?
    Nije u pitanju sama muzika, pop i rok i pank i metal muzika prilično su tehnički inferiorne u odnosu na klasiku ili džez, stvar je u tome kako se izvođači pozicioniraju u društvu. Kako se Pistolsi pozicioniraju u društvu, kako se Ceca pozicionira u društvu. E pa kako se Ceca pozicionira, šta predstavlja, to mi je malo problematično.

14. Prof. Zec godinama priča o zaglupljivanju nacije i ljudi i onda se i sam zaglupi. Intelektualac koji otvoreno ide na spiskove i koji se svrstava u neke grupe podrške? Jedino mi je logično da su se prodali za neke svoje interese što opet implicira da nisu intelektualci. Propali smo kao narod načisto.

15. Ispade Duci Simonović na kraju intelektualčina. Malo izlap'o al se drži principa.

16. Ja kad god pokusam da budem objektivan ljude se postave kao da ja nekoga ili nesto branim. Sve ovo sto si napisao za cecu vazi ali vazi i za bijelo dugme osim da ih je jebao arkan. Ali droga i seks sve isto samo prilagodjeno tom vremenu. O tome koje je vreme bolje necemo, bolje. Znaci ako mislis da pravis rangiranje na takav nacin onda ok: klasicna muzika>opera>....biielo dugme>ceca>prodidzi a ako neces na takav nacin onda su tu svi u rangu jer eto ukusi su razliciti a ljudi se loze na svasta.

Edit: ne svi jbg nego ceca i bijelo dugme

17. Skocimise nije to zec uradio jer mu nesto treba u materijalnom smislu, ovo vise radi iz nekih licnih pobuda jer su se popickali vucic i on

18. @ bombi

Predsednik Švedske ima pravo da ne voli Malme, ali nikad ne bi terao Malmeu trenera, smenjivao uprave i pretio sponzorima.

Inače činjenica da uništava Partizan je samo tas na vagi svih ostalih brljotina ovog izdajnika.

Pa ne bi, nego poenta je, recimo i da tera trenere i preti sponzorima sigurno neki normalni Svedjanin ne bi na osnovu te njegove, slozicemo se, nepostene rabote bazirao svoje buduce policitke odluke, vrv mu je jedno 1121252puta bitnije u zivotu kako zivi nego kako njegov klub igra, to sam hteo da kazem.

Sa drugim delom recenice se slazem, ali ako si procitao komentar ovaj grobar nigde nije napisao da zamera bilo sta drugo vucicu nego, zamisli, to sto unistava partizan..kakve veze to ima sa politickim odlukama koje direktno uticu na kvalitet zivota i sa jednom sporednom stvari kao sto je sport..