Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Bosko Simic
    Ne znam, ja ne bih donosio zakljucke dok ne cujem zbog cega je samarao neku decu.

Znate kad ono atletičari sede pred start trke iza startnog bloka i gledaju u svoju stazu? To je kao neki fazon projekcije, zamišljanje sopstvene trke, koncetracija, kurac-palac. Sranje, da mene pitate. Ja izađem i istrčim najbrže što mogu kad čujem pucanj.

Uglavnom, ovaj sedi, a tad je već bio političar, kurčevit, deo jake stranke, stariji od svih nas i na zalasku karijere, konjina od tridesetak godina... jedan klinac, tada junior, znači 16-17 godina isprobava svoj startni blok u svojoj stazi, ali se nazad ka startu vraćao tako da je par puta zgazio i u njegovu stazu, susednu, i upao mu u "kadar" (to je nešto sasvim normalno kad se vraćaš, paziš na nečiju stazu samo ako vidiš da ovaj u tom trenutku proba start). Ovaj ustaje i lupa mu šamare bez neke prethodne pretnje, samo ga drži šamara nekoliko puta i viče šta mu je ovaj strašno uradio i to "baš njemu". Cela ona postava ljudi iz organizacije okolo ga ne dira, jer je on, jelte, u politici. Gledam iz svoje staze i ne verujem, zatečen, tek nas par mu je viknulo "ej, alo", pa je stao. Ono, gadan i ružan trip.

Čujem tad da mu to nije prvi put. Dakle - džiber je danas kandidat za predsednika. Ne može neko da bude mnogo drugačiji od svoje 30. godine (EDIT: možda malo manje, verovatno je bila 1998/1999), pa evo sad, sa 45.

Bombaš će voleti da zna da je Aleksandar Popović tada bio u Crvenoj zvezdi.

2. Znam sve o Aleksandru Popoviću, nikad da ne bih glasao. Kao uostalom nikoga iz tog naci bloka.

3. Ih, baš sve? XD

Ja ne znam sve, znam samo ovo, kao i da je već tada furao naočare koje skine pre trke, pa sam kontao da je neki kulturan lik (jebeni efekat četvrtastih naočara). Zato sam se i iznenadio ovim incidentom. Valjda takvi i odu u politiku.

4. Ja pre neki dan rekoh da je aksiom:

U srbiji se bavi politikom=govnar je

Mada i taj klinac sto ne gleda de ide jbg

5. http://glasomer.rs/

Evo popunite ovo i dobijete sa kojim kandidatom vam se poklapa najvise stavova

http://glasomer.rs/sta-je-glasomer/

Nažalost, anketu su popunili samo Miroslav Parović, Saša Radulović, Boško Obradović, Aleksandar Popović, Milan Stamatović, Nenad Čanak, i njima svaka čast, ovi ostali kapiram da ne smeju da odgovore ovako jasno i konkretno jer igraju političke igre, šteta.

6. Koliko puta ste prisustvovali cinjenici da je neki klinac bio bezobrazan i dobio vaspitnu? Da nece da ide po vodu na fudbalu, odgovori kad mu se nesto kaze i slicno? Ja milion

7. I to uglavnom ovi glavni igrači ne smeju da popune jer se plaše da će izgubiti glasače ako kažu iskreno šta misle o nekom pitanju.

8. @Dionisyo

Naravno, ali jedno je kad se neko prokurči, a drugo zaslužena vaspitna.

9. Slazem se sa obojicom(tronozac i dionisijo)

10. Ahaha, ali kako ih jebe, a krezavi lude ne znaju kako da ga napadnu. Da kazu lopov, on kaze jesam

https://s21.postimg.org/s461kszmv/C8_Abep6_Wk_AAlg5_V.jpg

11. U bas je govnar taj sto je samarao klinca, mnogo mrzim takve likove. Umesto da kao stariji pomogne mladjem sportisti kako bilo on i dalje sebe stavlja na prvo mesto sa tri banke.
    Mada, ja i nemam pojma ko je on uopste i odakle mu ideja da ce neko da glasa za njega.

Sad, i ja da iznesem ono sto znam o predsednickim kandidatima iz prve ruke, jedan je jedno duze vreme u jednom zemunskom restoranu uvek ceh placao u dolarima. Imao je i sitne apoene. I tad mi to nije bilo bas logicno. Ko je to?

12. Da li je u pitanju veliki gurman Nenad Čanak??

13. Mislim da ću glasati za Milana Stamatovića, konkretan domaćin koji drži konce u svojim rukama, nema skandala iza sebe, gradi i pravi pare svojoj opštini, a vidim i na glasomeru da su nam se odgovori najviše poklopili

14. prica se za stamatovica da voli pcele vise od dece svoje u lucanima ga zovu PURO stamatovic

15. ja sam iz lucana i pozege

16. Počinjem sve više da verujem da Bombas ima neku tešku fiksaciju kada je Vučić u pitanju. Previše si opterećen Bombas i svaka druga ti je krezavi. To što će oni drugačije glasati od tebe ne čini ih krezavima, ali si suviše glup da bi shvatio kako funkcioniše demokratija.
    Što se tiče pominjanja profesora Nikolića pre nekoliko strana, da li stvarno misliš da ne znam da je on bio mentor Željku Obradoviću 1992. i da je zapravo evropska titula Partizana faktički njegova zasluga. Samo si po običaju promašio poentu mog tadašnjeg posta, pošto se radi o čoveku koji je sa Zvezdom osvajao titule u domaćem šampionatu, a kao trener doneo sa Zvezdom prvi evropski klupski trofej u SFRJ, pa mi je stoga bilo čudno da ga zovete legendom jer koliko je partizanovac toliko je i zvezdaš. Jel ti jasnije sad.

17. Sigurno mu je jasnije xd

18. Bombas je sedeo sa malim alekom u klupi i nikaf nije imao bolje patike od njega

19. Puro Stamatović hahahah

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.