Sad, i ja da iznesem ono sto znam o predsednickim kandidatima iz prve ruke, jedan je jedno duze vreme u jednom zemunskom restoranu uvek ceh placao u dolarima. Imao je i sitne apoene. I tad mi to nije bilo bas logicno. Ko je to?
čuj ovog gonza ja imam fiksaciju, a čovek se već godinu dana sporadično pojavi i napiše bombas i nešto još nebitno pored toga, proganja me i nije jedini
čuj ovog gonza ja imam fiksaciju, a čovek se već godinu dana sporadično pojavi i napiše bombas i nešto još nebitno pored toga, proganja me i nije jedini
Bomb ne budi debil, ne pojavljujem se ja sporadično, nego ti ne izbijaš sa sajta i onda tripuješ da sam ja tu retko jer se za razliku od tebe povremeno i izlogujem.
Ovo bi bilo kao da ja kazem da bi u grupi nekog evropskog takmicenja fudbalskog zvezda(sto ce se desiti na svetog mrsenija) u grupi sa realom psz i arsenalom bila druga, bodovi real 12 zvezda 8 psz 2 i arsenal 1 tako nekako
Ovo sam popunio kaze najvise sa boskom se slazem al jebes ga kad nema za sve
Seselj
Jesam dobio poene? (kapiras, kao onaj debeli iz kocenja sto pita kad uradi kolut napred xexexeexex)
Nije Dio Šeki, on je čovek srpski patriota, ne bi plaćao u stranoj valuti xD
Pa ceda jbt jel zajebavate?
Seki ima dinare, garantujem
Seki ima evre dolare silinge sve, rublje nema rekao je sam da ima pun kurac dolara i da je imao jos vise, nego se potrosilo
ee al ceda nije kandidat
60k dolara mesečno da ćuti debeli udbaški govnar
Не могу нормално тему да читам јебали те више и партизан и звезда и вучић паћениче докони
Rekao si bio evra, uhvacen si u lazi debilko.
da, evra, zbunio sam se pošto mi je primarna valuta dolar
Haha lazes masni su ti zubi pogani jedna lazljiva
mrš goovnaru mrtvi
Haha nemoj se srditi
moja procena Janković 26, Jeremić 18, krezavci 38
Bomb ne budi debil, ne pojavljujem se ja sporadično, nego ti ne izbijaš sa sajta i onda tripuješ da sam ja tu retko jer se za razliku od tebe povremeno i izlogujem.
Beli 6, Boško 8, Šešelj 3
Hahahaha
Ovo bi bilo kao da ja kazem da bi u grupi nekog evropskog takmicenja fudbalskog zvezda(sto ce se desiti na svetog mrsenija) u grupi sa realom psz i arsenalom bila druga, bodovi real 12 zvezda 8 psz 2 i arsenal 1 tako nekako
Opalicemo takmicenje pred izbore ko pogodi vise kandidata da l ce preko ili ispod datog procenta pa da vidimo ko poznaje najbolje