Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. krezavi smatraju nelegitimnim imati pare ako nije iz budzeta drzave

2. Vučić je potrošio dvaput više minimalno, plus što Vučić i ne vodi kampanju po internetu previše, a to je najjeftiniji vid kampanje da se ne lažemo.
    Treba platiti one milione plakata, ljude koji to postavljaju, bilborde, zakupljivanja termina na pinku i ostalim medijima, spotove, onda one silne autobuse, ljude koji čuvaju bilborde, aktiviste itd.
    Znači, ne može ni da se poredi, iako je istina da je Jeremić drugi po tom pitanju. Ali i ovo što kaže Coa, zabole me realno, svi dobijaju neke pare od nekoga, jbg to je potpuno legitimna stvar u tim vodama.

3. pa znaci stavljate se na nivo diktatora kojeg zelite da skinete sa vlasti ? Ok

4. To sto ima pare to mu je samo plus nikako minus

5. Ja glasam za Jeremica isto, inace pseto, ne klasifikuju ga bas kao striktnog demokratu, cak je forein polici kao mogucu manu pred izbor za gensek-a UN video nacionalizam njegov.

6. vucic je lepo rekao stedeli smo za ove izbore, stranku ima iza sebe, a ovaj je sam sa svojim donatorima, e sad svi znamo da donatori vole tako da daju pare, ne ocekuju nista zauzvrat po potencijalnom dolasku jeremije na vlast

7. Bosko Simic
    To sto ima pare to mu je samo plus nikako minus

Pa upravo ovo, haha, kakvo preglupo pitanje "odakle pare tom i tom za kampanju"

8. Pa nisam ni rekao da je striktno demokrata ali vise vuce ka demokratskom bloku nego ka desnici

9. Armine sta mislis zasto su karic i miskovic i ostali na slobodi? "donirali" xd

I to je ok, samo mi zao sto nisu donirali u budzet nego za kampanju jbg

10. Ma dajte, kampanje u Srbiji su prejeftine, a million evra skupiš tako što okreneš pedesetoro ljudi da uguraju po dvajes soma evra, smešno.

11. Hahah Stanko Subotić i Karić fino prištedeli

12. Agilni
    Hah, potcenjujete Belog samo tako, čak i ovi što se trude da ga ne potcene.

Ma jok nego neka realnost jbg. Ja prvi dajem moj glas za Belog ali realno mislim ovako kako napisah.
    Krezavi kradu, lažu i mažu na milion načina. Milom-silom a po manjim mestima i kombinovano. Najmanje 100soma glasova će namaknuti voljenom vodji kao dokaz svoje raširene bulje.

13. ovo moze biti samo opipavanje terena sa jeremijom, odredjenim ljudima je par miliona nista, pa ako se ukaze prilika ko zna sta posle ide na parlamentarnim, koji su ciljevi, za sta se lobira itd.

msm ovo je sad kenjanje u siroko, ja bih prvi voleo da je jeremija kandidat sns, sto i nije toliko nelogican potez bio, ali ocigledno je dobio bolju priliku, nego mi je nejasno sad koga boli kurac ko ga finansira, pa ce biti i koga boli kurac sta radi, a za iste stvari se kritikuje DIKTATOR

14. Mozda i migranti budu glasali a

15. Kolko ih je uslo ove nedelje?

16. Ajeroplan: kad god postoji neko desavanje bitno za opstanak srba i srpskih drzava tu je, na vukajliji, na rubu otadzbine. Hvala ti ajeroplane!

17. Ps ako vojvoda bude imao vise od jankovica ja cu kurac odseci sebi i poslati ga u kutiji vukajlijasu po tvom izboru.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.