U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Jeremić mi deluje kao dobar balansero između istoka i zapada, ima dosta iskustva već, baš ono što treba predsedniku, a i sigurno neće doći u situaciju da zvaničnici kažu: Ja ne znam ni kako izgleda taj čovek pre sastanka, kao što se dešavalo njegovom prethodniku.
I ovo je tacno tronozac. Uljudan je, ima manire i to. I zena mu je dobra picka xd
Ali ne znam sta bih dao da dodje neka delegacija tipa eu i da im vojvoda kaze mozete svi da mi popusite kurac xdd
svakako je to resena prica onog trenutka kad se vucic kandidovao tako da koga boli kurac da l bi znali kako izgleda xd
Reci mi ko vodi agresivniju kampanju na netu od njega.Ne na drustvenim mrezama gde se lozi studentarija koja je nebitna i pola maloletnih. Jebe majku na netu reklame na svim sajtovima,oglasi sta god kucas,youtube isto.
ArminVanBuuren
hahahh meni ako moze
hahah oće da nakalemi kurac tamo gde mu fali prst
hahah evo i THUMB 1 se javio iznad
montiraj ga na PALAC
Pseto ovo sto pricas da su se izvukli miskovic i karic, pre par meseci cujem, miskovica je branila americka advokatska kuca, ciji je vlasnik jedan od savetnika baraka obame, znaci covek koji prica obami americkom predsedniku sta da radi
Dodje neki neuki tuzilac iz prnjavora kao nesto da se trti, a na drugoj strani masinerija jebeno najjaca na svetu
Haahahah pa posle da njime lupa voćkice u kladionici hahah
Lako je tuđim kurcem voćkice mlatiti.
Armine, znas ono kad je svinjokolj u petak, pa se sutradan topi mast, a u nedelju se stavlja meso na sušenje, onaj najsladji deo. E tako ćemo i mi otprilike, planiraj da u petak krenemo sa nekim kavijarom, tartufima, mramornom govedinom. U subotu se krčka punč u kazanu nekom junećem, a za nedelju ću ja završiti 2-3 flaše dom perinjona.
Hahahahahah radj/coa
Dionisijo, ni jednog trenutka nisam ni pomislio da ce miskovic odgovarati za ista.
Pa normalno da mu nije tesko da kaze pa najmanje sam sujetan ja cu i da ponudim resenja vladi da se uposle svi koji hoce da sade evo jabuku recimo, da im dam nase studije, samo da prate, i da zaradjuju, bez i da donira vucicu, a donirao je sig
Morate shvatiti da Vucic o korektnim ljudima sa stavom, idejom, beskopromisnim i pametnim ima isto misljenje kao prosecan Musliman iz Pazara o Srbima. Jer je konvertit i politicki oceubica, vucice taj kompleks, mrznju prema samom sebi i osecaj krivice dok je ziv. Znaci bezite od njega svi.
hahahahh
Hahaha aj bezi bombas u kurac
vući će*
mada ok, kapiram da voliš ta slova da spajaš, podsećaju te na nešto ;)
Vidi ljudi pricaju o necemu kako bih mogao da se ubacim u spiku hmmmm znam!
hahahh to je to somi, a bombas i drugari zito tortu pa se biju ko ce da dobije onih par oraha kojima je posuta torta