Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Ma zna se broj zna Radmilo vrv

2. Coa pitao sam te u kolko para oces

3. Aha, prastaj, nisam skapirao. Ok u soma dinara ja kazem beli manje od 2 a ti vise?

Da

4. Pa ako imamo gotovo 6 milki glasača ako se dobro sećam, 1% je 60k ljudi.

Edit: Isto ps, u soma.

5. Brt 200 k imaće
    Mld, Smed, Ar, Topola
    Nema tu šta

6. Ma loze se ljudi na Belog dosta, jeste da 70% njih nema pravo glasa, al svejedno. Da su za 2-3 nedelje izbori ne bi imao ni 1% jer bi prosao hajp do tad, ovako uzima 4-5% lagano.

7. Oko 3-3,5mil se ocekuje da ce izaci znaci 30-35k

8. Da boh jer u smed, mld, ar i topoli nema sns sektasa, bombasa, dverina, srs-a i vuk jeremic fanova zbog zene dobre picke

9. Hajp solidna reč za euforiju

10. A nemam pojma kako bih to nazvao, to mi je delovalo najpribliznije. Lozenje neko prolazno u svakom slucaju, al sad je na vrhuncu tako da mislim da ce on biti bar 5. po broju glasova, a ne bih se iznenadio ni da prodje jos bolje. Tako je i Radule uzeo 5% onomad, a sad bi ljude bio blam da kazu da glasaju za njega.

11. E da, pojebao sam se ja. 6 700 000 je broj ljudi sa pravom glasa, ali 1% nije 67k, nego zavisi od izlaznosti jbg, dakle 67k bi bilo da izađu svi. Ovako, 1% je negde oko 35-40 000, pa lagano će beli da istera 80k glasova rekao bih.

12. Lokalpatriote
    Eo živi bili pa vidjeli
    Danas sam bio po gradu 4 sata štand Bjelog i štand Snsa nemeže se porediti
    I u ovim gradovima isto je rekoše mi

13. Mladenovac ima 54k stanovnika, glasacki sposobnih odokativno 42(malo dece mnogo penzosa), izlaznost NEK BUDE 60% al to je user to je 25k ljudi. I sad cete mi reci da od 25k ljudi za belog planira da glasa kolko 23? Nemojte da se zajebavamo

14. Pa 30 k u mld plus ar s opštinama uzeće

15. Pogledaj iznad brt...

16. U Becmenu su uglavnom radikali

17. I uopste taj potez prema Zemunu, valjaju se neki joni ravnicom, jebem li ga sta je

18. Ja ga očekujem bar na 4%, tako oko 150 'iljada glasova.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.