Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Mhm. Sad videh. Belog su glasovi od 40 % izlaznos do 60% svi plus regularni

2. Ja ga očekujem na 7.5 al to je samo neko moje mišljenje zbog hajpa

3. vrlo lako ovo moze da bude rekordna izlaznost

4. Smem se kladiti da hoće

5. Pa nisu, najvise iz ima iz sns-a jbg ko i svugde. Posle toga radikali, seselj je ovde dosta uradio dobrog dok je bio na vlasti. Demokrate su pukle totalno bili su u koaliciji sa nekom grupom gradjana 80 posto ih je u zatvoru. A dok se nisu pocepali radikali radikali su bili ubedljivo najjaci. Mada su se i sada prilepili jedni uz druge pa se gotive na lokalu(ne samo ovde), eto odgovora onima koji se pitaju zasto seselj ne napada vucica-prekombinovana je vlast gde god je bilo moguce izbaceni su ds i sps iz vlasti

6. Za izlaznost se slazem, to sam vec napisao.

7. Coa on 150k glasova ne moze da uzme taman da svi koji imaju pravo glasa iz mld i okoline glasaju za njega ne znam dal me jebete ili sta

8. ne znam, u mom gradu nazadni sluze za sprdnju, pisamo im po facama i nikad vlast nece uzeti

9. Coa na 144 opstina tako je to zapamtio sam

10. Kao u mladenovcu nema penzosa da vicu joj ovaj vucic dobar vidi doneo nam raketa od putina aj bre sto ste debili jbt

11. Mislim da se previse uzdate u granice u kladzama, a to je vrlo lako fingirati. Vucko lepo pozove vlasnike kladionica i kaze ili ce porez na igre na srecu biti 50 posto ili treba da predstavite belog kao neki kurcev faktor da tih par posto otkine jankovicu, vuku...to su glasaci koji sigurno ne bi glasali sns, sps, vulina pa ne moze da ih okrene moze samo da im nadje nekoga kome.ce dati glas umesto ovih. A ako ga kladza stavi na 0,5 nece za njega glasati ni tetka iz mionice

12. Haha neko će da pojede sva govna s teme koja je izasrao baš me zanima ko

13. Ja se samo nadam da ako vucic bude imao tacno 53,1 posto da cete reci ok ps objasnio si pa me mozda nekad i poslusate

14. Pa otkinuće al će da ih pripoji u drugom krugu
    Da biće drugog kruga

15. Jankovicev glasac nikad ne bi glasao belog, on sluzi da izvede one koji ne glasaju nikog

16. Upravo je svrha da se ide u drugi krug, na parlamentarnim su imali preko 60% sa socijalistima, sad su dodali madjare i muslimane znaci oko 63 %, ako idu na 48 % prijatelju to je 15 % za godinu dana, nije narod lud i to je pocetak kraja

17. znaci zenit su davno prosli, samo padaju sad i to je prirodan nezaustavljiv proces, jedino ako se nesto ne desi pa nam pripoje Srpsku sto nece jer je izdajnik i albanac

18. Dobro brt, možda i dignemo opkladu do petka, dogovorićemo se, mislim da potcenjuješ mnogo, pa sad se beli ni ne uzda (mislim, boli njega kurac da li će biti na 2 ili 7%, neće on biti nikakav faktor već za mesec dana, jasno) u mladenovac i okolinu, nego u apstinente u ovim većim gradovima, tipa u beogradu kapiram da će imati 50k samo, a gde su niš, ns, kg...

19. belom je najveca frka da ustvari nesto uradi

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.