U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ko god da je na vlasti ja znam da leba mora da se zaradi pošteno
https://vimeo.com/210628654
Hahah Vučić je štreber bio i ostao, to je činjenica
- E Alek aj s nama na piće, častim, rođendan mi je danas?
- E izvini stvarno, ali imam za dve nedelje kolokvijum iz rimskog prava, a nisam pipnuo ništa, jebiga...
svaka cast domacine, promene krecu od nas samih, vidim nisi cekao nikakve SUBVENCIJE i ostale izgovore za neradnike, vec si uzeo stvar u svoje ruke i buducnost ti je svetla, tek kada svi uradimo tako mozemo krenuti napred BRZE JACE BOLJE, ali prvo moramo ukloniti rak ranu koja izjeda nasu dragu srbiju vec godinama, da u pitanju je zuta posast koja je navikla sve da dobija na ruke za dzabe, a ako ne dobiju, nije im problem ni ukrasti, e toga vise nema pa sad besne, zato u nedelju zadajmo poslednji udarac zutoj kurvi i krenimo napred
Aaxaxaxa Armine ti jebeš forum danima
AKO POBEDE ŽUTI BRATE MOJ IDEM PRED SKUPŠTINU DA OREM ASFALT KO MARKO KRALJEVIĆ SA BRŽIM BOLJIM I JAČIM TRAKTOROM
Arm, nemoj to "kurva", nije to nas rečnik druže.
Poslednji udarac damama sumnjivog morala.
Samo pristojno.
BJB
Batke Jebe Bagru
hahah domacine sravnicemo vracar do zemlje
hvala sto si mi skrenuo paznju prijatelju, kao sto i najpametnija ribica kad je gladna naskace na udicu, tako i ja ponekad u zaru borbe pravim ovako ishitrene, ali i iskrene greske, pa ovim putem bih zamolio nase protivnike za oprostaj, njima verovatno stranu rec
Jebace vas vojvoda bagro placenicka (nama uvrede i psovke ne smetaju xd)
Govoreći o teškim i lakim državnim ciljevima, Vučić je u Sloveniji izjavio sledeće:
– To vam je kao kad na fakultetu ili učite iz skripta, ili ćete 100 puta da pročitate knjigu od 1.000 strana da biste naučili. Ja sam za to da se pročita bezbroj puta ta knjiga od 1.000 strana, nego da se skripta napamet nauče, mudro zbori Vučić, koji se nekoliko puta pohvalio da je Pravni fakultet završio sa najboljim ocenama.
Sličnu izjavu je dao 13. februara na konferenciji u Vladi Srbije. Tada je izjavio da je “po 20 ili 30 puta čitao one knjige koje bi neko pogrešno nazivao debljim.”
hahahah, ja ne učim napamet, samo iščitavam
evo dok Duda govori, marčelo i Arkan podržavaju iza
http://images2.kurir.rs/slika-620x419/sasa-jankovic-foto-fb-prntscr-1490807659-1143493.jpg
Jebeni marcelo hahaha
Šešelj sa druge strane, iako ga ne podržavam niti sam ga ikad podržavao, poseduje prirodnu inteligenciju, sigurno nije iščitavao 20 puta nešto da bi zapamtio, doktorirao sa pola mozga, a kasnije čak i rizikovao svoju poziciju asistenta i profesora jer nije želeo da bude sluga sistema, a video da u Titovoj državi nije sve tako bajno i javno se pobunio protiv toga.
Da je ostao tako dosledan i posle, al jbg
Seselj je lepo iskreno rekao: ne mogu ja u ovom momentu da se takmicim sa vucicem i zato mi je cilj da pobedim ostale kandidate za drugi krug. Nema lazi nema prevare.
Ovaj Saša kao Klintonova sa ovim poznatim ličnostima. Baš me zanima ko će prvi da objavi besan tvit u nedelju veče i da napiše kako su sendviči pobedili opet kako sad stvarno nema nade za ovaj narod i da pripreti da će da napusti zemlju zauvek kao da nekog boli kurac za te likove.
a i 60k je 60k
Fadjo brt pa nema nikakav program, nikakvu viziju necega, nikakvu ideju nema nista. Ima samo ja sam eto posten i fin i ova dobra fina lopovska gospoda iz dosa me podrzava i eto volim kucice a evo vole me i nadrogirani umetnici pa kako da ne glasas za mene jer ako ne glasas za mene bices priglupi seljak. Pa ne bih mu dao glas taman vucic do smrti vladao ovuda
Ovo.
Lik je teška karikatura, kvazi urbana njuška iz neke pripizdine u Srbiji. Bolje da se samo držao muzike.
Brt marcelo dosao iz nekog pozarevca i radi u jebemom mocu kao nastavnik valjda engleskog. Nije problem zanimanje nego skola sva bagra je u mocu na nbg 80% ortaka iz osnovne mi islo tamo bas ga maltretirali i to, ja im bio na casovima ponekad.
Edit: a i muzika mu je sranje tripuje neku dubokoumnost "da se zamislis"
Ma da bre, on je valjda diplomirao književnost na Filološkom. Nisam znao da predaje negleski u mocu. Kapiram da ga ozbiljno sprdaju.
dovesti Šredera na miting 24 marta je svkom Srbinu dovoljno da ne glasa bagru i zlikovce makar umro