Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Za ove moje tvrdnje najbolja je potpora onaj snimak gde priča sa Marićem o Nemanjićima, baš se vidi taj štreberski mentalitet, kao: ko je vladao posle Uroša I, ne znaš Mariću, a? Pa kako to ne znaš, evo sad ću ti reći, vidi kako sam ja to lepo naštrebao
    Uh uh kako bih mu šamarčinu udario

2. Zdravo, Deki:) Gde se njega seti, haha
    Nećemo se valjda zbog politike zavaditi, Ps? :)
    Najvetovatnije ću za Jeremića ipak...

3. sto nisi na trgu bombi

4. odličan izbor, forget :-*

5. Kako su se zvala braća Stefana Nemanje? Ne znaš Mariću, a?
    http://i.imgur.com/gWJATIi.png

jedno očigledno zapažanje: ova desno baš odlična

6. zasto sve zene glasaju Jeremica kad mi Natasa pricala da mu je mali?

7. Sasi realno dodiruje kolena, tako kazu

8. ovde je bilo ljudi iz BG koliko i trenutno u Boljevcu

9. Naravno da je bilo ljudi iz cele Srbije, jer Predsednik Aleksandar je predsednik svih gradjana, a ne samo onih iz Beograda.

10. kurčite se trgom vidim...

Taj dan sam mu jebao sve po spisku, i njemu i ovim volovima koje je doterao autobusima iz cele Srbije. Više od sat vremena sam putovao do posla mame im ga nabijem. Ove pacijente boli kurac, imali su izlet do Beograda, a Picoustog zabole još više sav srećan što su mu dovukli ljudi da Arena bude puna.

11. Ja sam došao u posedstvo 3 Vučićeve hemijske olovke i nijedna nije radila, a Jeremićeva radi odlično, čak bih rekao da je jedna od boljih olovaka koje sam koristio. Kod mene situacija je jasna!

Pa nije radila kad je upitno da l njegovi glasaci znaju i da pisu

12. odličan izbor, forget :-*

+1, i to ne samo na smajli :))))

13. Hahah samo uvrede pljušte na sve strane, nisam ni očekivao ništa bolje od žutih, koji su unazadali Srbiju vekovima. Zato ćemo uz Predsednika Aleksandra Srbiju konačno izvesti na pravi put, ne želimo da vladaju ljudi čiji je glavni argument UVREDA.

BRŽE
    JAČE
    BOLJE

14. Naravno da necemo fmn, znao sam da si pametna hehe

15. pa na uvredama im se grade kampanje, a mrznjom prema vucicu se hrane i to su mi predstavnici PRISTOJNE SRBIJE ha ha bas me zanima sta bi radili da napokon nahrane svoje napacene duse i skinu vucica sa vlasti, stali bi i gledali se STA SAD, srecom to se nikada nece desiti jer srbija od nedelje ide jos BRZE JACE BOLJE

16. Coa i Ciaganine čupavi još koja razmena reči sa Fmn i ubiću vas iz kola u pokretu

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.