Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
malo ce biti milion godina zatvora za napredne, toliko puta su pogazili ustav i pocinili veleizdaju
Ferenc el dobar sandwich BOTINO ahahaahah
Ne znam ni sto se trudim oko slepaca
Armine moram ti ispricati jedan dogadjaj od proslog leta
Ili preproslog ne znam kako se vodi to
A bombas uziva kako da ne uziva hah marva jos pada na nase fore
Ae brate ps
Znas ti sigurno neku glavu ili da su propali ili da su lepo okoristili odlukama vlade pa daj primer cisto da razliku vukajlijasi kako mogu da uticu odluke i da shvate da nije bilo promena u programu i skolarinama fakulteta, nije bilo uvodjenja poreza u kladionicama, za ciscenje govana kod privatnika ista je plata, a ako je neko nekim slucajem i zaposlen u drzavnoj firmi te 4 hiljade otprilike iliti 10% su stvarno unistavanje prava pojedinca na pristojan zivot, mada ce pre biti da su babi skinuli 2 hiljade pa sad daje 200 din za klosarenje tek svake druge nedelje
U pvt sam ti ispisao ne bih ovako, mada neki znaju pricu vec
Znaci Armine ustvari priznajes da su isti kurac kao zuti
Pa isti kurac u sustini kao i svi pre kao i svi sto ce doci to su samo nijanse, sistem je uspostavljen da radi na odredjeni nacin i to je to, sirotinja ce uvek biti sirotinja i to nece promeniti ni bog otac i o tome ja kenjam sve vreme sto se pravite da tudja govna mirisu
Podrži onda one kojima je polazna tačka menjanje sistema, hnjo hnjo.
Armine el dobar sendwitch BOTINO ahahaahahaah
Ovo sto kaze agilni. Dakle Bole Obradovic
sad na trafici kupio neki sok, kaze prodavacica vidi ovog ludaka oblepio sve novine ahahahaahahahaahaha
https://youtu.be/GRaj86DZRWY
Da da pa posle ce toj radnici nece valjati ni boshko gde beziite zato sto joj je plata i dalje 200e na trafici pa ce onda da glasa za drugog spasitelja koji ce da uvede novi sistem i tako u krug a sustina se ne menja
ajde prekinite sa bosanskim valdemarom
Valdemar je samo sa mesom!!1
Pa nije u redu, ja sam bas hteo da procitam! :'(
Au deku brt koja Reme2010 fora vobra tebra