Toma ima da mu odbije barem 10-15% glasača pošto su svakako retardirani pa bi opet za Tomu glasali.
Šešelj će uzeti jedno 7-8%, ovi žuti kandidati po jedno 10-12%. Obradović će uzeti oko 5% itd.
Teško može Vučić preko 50% sa Tominom kandidaturom.
1. Zbog cele price i hajpa dize izlaznost na preko 70% sto nikako ne odgovara Vucicu niti bilo kojoj vlasti uostalom.
2. To je jasna poruka Putina da je digao ruke od Vucica i da ce uraditi sve da ga se ratosilja. Zapad koji drzi Vucica na uzdi ce ga svakako pustiti niz vodu ukoliko Putin bude to trazio.
3. Tomislav nije tikva bez korena, aktuelni predsednik lagano uzima 10 % nek je i najgori. Dobar deo toga dolazi iz sumadijskih opstina koje bi inace glasale Vucica.
3. Ako je mulja jebem im mater obojici, ja svejedno Jankovic glasam.
Nisam ja to rekao za tebe. Uglavnom, svedocicemo obracunu do istrebljenja i presedana, tri kuma, tri glupaka, olosa i strana agenta. Samo kaficu mogu da skuvam i da podrzim Jankovica jos snaznije.
Toma ima da mu odbije barem 10-15% glasača pošto su svakako retardirani pa bi opet za Tomu glasali.
Šešelj će uzeti jedno 7-8%, ovi žuti kandidati po jedno 10-12%. Obradović će uzeti oko 5% itd.
Teško može Vučić preko 50% sa Tominom kandidaturom.
Dobro rastko poznavaoce srpske unutrasnje politike.
Videćemo da l će raspisati i parlamentarne izbore. Ako ih raspiše, 100% je siguran u pobedu.
Ako ne, onda se zenta velike izlaznosti, a to moze biti zanimljivo. A toma ko toma je nebitan.
Sad rastko sa pala zna koliko ce ko imati procenata na predsednickim izborima jeeeebote
Tomi rođendan bio danas, napio se kao svinja i na'vatali ga na foru da se izleti s ovom kandidaturom, sad mu vučić lupa ćuške što im pojeba koncept
Ma to su sve kombinacije, samo da se vidi sta smeraju.
GDE JE VELJA NEMA VISE SLIKA? :'(
Ako si tako siguran odigraj vucic dobija u prvom krugu strucnjace
Evo rasni hvataj skrinsot za posle izbora. Ako Toma ostane pri kandidaturi, Bosko ce imati vise glasova od njega.
Tomina kandidatura je vazna iz nekoliko razloga:
1. Zbog cele price i hajpa dize izlaznost na preko 70% sto nikako ne odgovara Vucicu niti bilo kojoj vlasti uostalom.
2. To je jasna poruka Putina da je digao ruke od Vucica i da ce uraditi sve da ga se ratosilja. Zapad koji drzi Vucica na uzdi ce ga svakako pustiti niz vodu ukoliko Putin bude to trazio.
3. Tomislav nije tikva bez korena, aktuelni predsednik lagano uzima 10 % nek je i najgori. Dobar deo toga dolazi iz sumadijskih opstina koje bi inace glasale Vucica.
3. Ako je mulja jebem im mater obojici, ja svejedno Jankovic glasam.
to se samo ti nadas da je njegova kandidatura vazna lepi
sto je babi milo to joj se i snilo, da ti pojasnim
Samo naivan i politicki nepismen to ne vidi.
ja sam tebi rekao da si lep a ti meni da sam naivan i nepismen politicki pa ti vidi ko je kakav covek ovde
Nisam ja to rekao za tebe. Uglavnom, svedocicemo obracunu do istrebljenja i presedana, tri kuma, tri glupaka, olosa i strana agenta. Samo kaficu mogu da skuvam i da podrzim Jankovica jos snaznije.
Bombas ne znam koliko si upucen ali Jankovic podrzava gej brakove ahhaah
Sta je problem u tome?
расни, какав је став председничких кандидата према мигрантима?
Ok ja i ti smo zavrsili sa bilo kakvim vidom komunikacija za sva vremena.
Ja nisam sa tobom ni komunicirao nikad, ahahaha