Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Au kakav šok upravo.

Jbt bombaš žena u crnom.

2. Jebeno je presmesno kako se tesite hahah zao mi vas je ozb

3. +214 na arminga

4. ако се овај стварно кандидује, шешељ је вероватно испунио себи жељу које се никад није ни сетио да пожели. ако буде неких сучељавања кандидата биће у ситуацији као кад седиш са две рибе, обе си јебао некад, и само мислиш о томе, не можеш да се концентришеш шта њих две причају. још ако натемпира да умре у кампањи и буде постхумно изабран за председника, па снимиће се сто филмова о његовом животу.

5. mislim da seselj jedva ceka ta suceljavanja izuseravace ih i mazati govna po faci samo ako ga ne iskaraju voditelji mada snaci ce se on

6. Seselj moze samo da napada Nikolica jer je americki covek poput Vucica, a oni ne napadaju jedan drugog.

7. Ko ne glasa za Vucica dabogda crko, Toma treba da umre politicki, a sa njim i njegov retardirani sin, u narodu poznat kao Manulac. Veceg retarda ja odavno nisam video. Pocrkali dabogda svi ako ovaj ne postane predsednik, hocu mutavu spodobu dalje od mog grada.

8. pa dobro on i nije toliko kivan na vucica koliko na tomu. ostavio stranku kumu ovaj mu uterao kurac jbg to sto je posle vucic uterao kurac tomi to i nije toliko seseljev problem jer seselj dok je bio tu vucic je bio neki tamo lik

9. ima logike, bilo bi neozbiljno da pokusavam pobiti taj argument

10. ali ostaje cinjenica da je covek CIA koji svojim delovanjem treba nanositi ogromnu stetu Srbima i prikazati nas divljacima koje treba jebati

11. Na Seselja Hrvata mislim

12. ma dobro to su vec neke tvoje teorije o kojima ja ne bih raspravljao, u domenu realnog cu se drzati

13. Uglavnom Sasa Jankovic- Moj Predsednik. I tvoj.

14. Mora svako biti strrasno zatucan da ne glasa Jankovica.

15. koliko god toma bio debilčina činjenica je da je on digao SNS na današnji nivo a ne pičkousti, toliko o sposobnostima jednog i drugog.

16. toma je digao stranku, da, al toma je radio na stranci a vucic na sebi xd

ja cu glasati za seselja jebe mi se tacno

17. A da ne pricamo o cinjenici da Nikolic ima informacije iz delova sluzbi bezbednosti koje su protiv Vucica, ako bude resio da ga jebe bice zanimljivo. Ako ovo opet nije neka radikalska igranka, ja njima nista ne verujem krezavcima.

18. Tacno vidim stase sad desava, Vucic se trese na telefonu i nudi, a Tomislav gleda u plafon i vice dvajes, ne mogu ispod, dvajes

19. Pa sad, da ga je podigao, nije, jer je on posle 2012. nebitan faktor u SNSu. Cinjenica je da je njegov izbor omogucio to, ali to nije bila njegova pobeda vec Tadicev poraz. A 2014. i 2016. je Vucic sve sam vodio, Toma je bio tu samo da "podrzi" sa strane onako, kao da se pita nesto.

20. Znaš kako, Tomu su generalno Tadić i ekipa navukli da razjebe radikale i stvori SNS, on je koliko-toliko ostao tradicionalista, Vučić se podvio pod Merkelovu koja evo 12 godina vedri i oblači ali će da ispuši na izborima. Zanimljiva su vremena pred nama :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.