Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Bio bi i da se ja pitam

2. Sećam se bio 5. oktrobar, Mlađen ušao s papovkom u narodnu banku Srbije milion ljudi na ulici a u Koceljevi 90% glasalo Slobu i svi kao ok šta sad
    Pre par izbora 0% poslanika DS i SNS izglasano u SO Koceljeve i svi kao ok šta sad
    Obo puta nas pogodile katastrofalne poplave godinu dana nakon izbora. Bog sve vidi. Bog postavlja vođe nebeskog naroda glasaj za pobednika ne izazivaj gnev Gospoda.

3. A kad malo razmisliš možda bi bilo i bolje sa slobom makar bi za svake izbore imali nove jul reklame ove sa bibliotekama i kafanama su sranje jbg

4. Dzabe sve tooo, kad Alek nije svooj

5. Bog postavlja vođe nebeskog naroda glasaj za pobednika ne izazivaj gnev Gospoda.

hahahha to je to

6. Bukvalno jedina stvar koja me odvara da mu dam glas je ta preljuta podrska zutih

7. Kako bombas rece bez korbaca hahaha

8. Jos jedan razlog zasto je jedini pravi Vuk Jeremic!

#zaokruzi_2

9. sale gija veceras na n1 kod cosica

10. Papet ima dva razloga. Prvi koji si naveo je bas ogroman razlog a drugi je da je lik bas nebitan ono kao onaj pcelar kako se zvase

11. Miki iz Kupinova

12. Ja se smorio što je Šijan pozvao Romsku braću da glasaju za Jankovića

13. Igrao sam holdem s njim par puta

14. Svi su se vec izredjali na n1 sem jankele, i na insajderu isto, sem Vucica, koji je odbio ofc.
    Kapiram koga je interesovalo gledao je sve, koga nije tesko da ce i danas.

15. Onaj dole sa Zlatibora
    Inače kad sam ja u pitanju
    Životni standard u vrijeme Ds > nego danas
    Ako se mora
    Jeremija > Janković

16. Al nisam na njega mislio nego na ovog kandidata za predsednika

17. Stamatovic bre

18. Zivotni standard svih pre deset godina >> nego danas.

19. prvi put u istoriji višestranačja neko zloupotrebljava sopstveno maloletno dete u kampanji, bolestan čovek

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.