Kao neka šifra, Bog te mazo, nego šta je nego šifra i to vrlo jasna i transparentna. To vam je znate, lajanje, „LAJANjE SOTONE“. Kada više puta izgovorite skraćenicu, odnosno inicijale premijera, dobijete klasično lajanje a broj listića je „6“ ako želite da ga zaokružite a na bilbordima mu stoje svugde tri šestice, koje su simbol đavola samoga. Tako i jeste. Kauzalna koincidencija žreba, broja i Vučića glavom i bradom, samo po sebi govori da ništa nije slučajno i da tako nečega, takva slučajnost, ne postoji niti je kada postojala. Glasati za Vučića znači dozvoliti samom đavolu da laje na nas još pet godina… Čovek prljave prošlosti, mračne biografije, sumnjivih moralnih vrednosti je ništa drugo do oličenje đavola, presvučenog u jagnjeću kožu… Njemu ništa nije sveto, kako životi onih nesretnih i masakriranih muslimana i hrvata, tako ni žrtvovanih srba, zarad ostvarenja prljavih političkih ciljeva. Pitam se ovako javno, kako Vučić npr. spava sa saznanjem da je sopstvenu majku spasao iz TV Beograd u noći bombardovanja a ostalih 16 ljudi je ostavio da ih budale iz vazduha raznesu…. I to da mi bude predsednik, premijer ili šta već?! Bivši radikal, Slobin ministar informisanja i Andrejev brat, koji poput crne ruke vedri i oblači Srbijom… Zapamtite, uskoro će, ako mu dozvolimo ovako imbecilni, Aleksandar Vučić postati gospodar života i smrti u Srbiji, nešto poput onog manijaka na Filipinima ili onog iz Severne Koreje! Lukašenko je za Vučića mala maca… Živi bili pa videli i zato pamet u glavu i dupe uza zid!
A gde je bomba smrda klasicni, sto ne prokomentarise ono dovlacenje ljudi autobusima na skup u beogradu?
#bezkorbaca #spontanookupljeni #mojegovnonesmrdi
išao po jedan autobus iz većih gradova što je generalna praksa oduvek, uglavnom za ljude koji to ne mogu da priušte, dobrovoljno prijavljivanje, da li sam naivan ili zaista tako glup pokušavaš povući paralelu između izleta u Beograd i vucaranja čerge od Subotice do Vranja od grada do grada?
Neko ne moze da priusti da dodje iz obrenovca u beograd jeli pa 100 dinara je karta slepce jedan slepi koga ti pokusavas da lazes bre pizduljo mala pa to je ta ds ljigavstina koja ne moze da se sakrije umesto da ko covek kazes jeste dovlaceni su ljudi, mislio sam da nisu, nadao sam se da nisu, jbg, sta god a ne sad ti meni plasiras tu neku demagogiju ko da sam imbecil jebem li ti mater demagosku ja
Prijave u inbox, pozivamo SVE zainteresovane, prijave u inboks
Generalna praksa oduvek
Gotov je dovlaci ljude sa svih strana, sram ga bilo sa onim autobusima
Ljudi koji ne mogu da priuste da vide bg:
pancevo, obrenovac. Samo sto jebeni gsp ne ide
Izlet u beograd:
pancevo, obrenovac
Hint: postoji nemali broj ljudi koji zive u pancevu i obrenovcu a rade u beogradu jer ono, to je 20mn puta. Neki bajsevima idu bg-obr jer postoji staza jebena biciklisticka koliko je daleko.
Sremska Mitrovica i Pozarevac jesu onako veci gradovi, sigurno nisu tipa Lebane ili Bogatic koji su svakako gradici maleni. Pa naravno, pozivamo zainteresovane, nije u pitanju dnevnica 1500 dinara i otpusticemo ti zenu ako ne dodje. To je demokratija.
Džimi i Vlade Limar glasaju Vučića.
Mili Bože znaš li šta je pravi raj
hahahah
Kaže mala Milica
Upali televizor
Hahaha djavolji poslanik vucic
Alo smrdi odgovori mi na ono
kome se obraćaš nekom sa teme kladionica?
#bezkorbaca #spontanookupljeni #mojegovnonesmrdi
išao po jedan autobus iz većih gradova što je generalna praksa oduvek, uglavnom za ljude koji to ne mogu da priušte, dobrovoljno prijavljivanje, da li sam naivan ili zaista tako glup pokušavaš povući paralelu između izleta u Beograd i vucaranja čerge od Subotice do Vranja od grada do grada?
Koji si ti smrad pizda ti materina
ipak nisam naivan
Neko ne moze da priusti da dodje iz obrenovca u beograd jeli pa 100 dinara je karta slepce jedan slepi koga ti pokusavas da lazes bre pizduljo mala pa to je ta ds ljigavstina koja ne moze da se sakrije umesto da ko covek kazes jeste dovlaceni su ljudi, mislio sam da nisu, nadao sam se da nisu, jbg, sta god a ne sad ti meni plasiras tu neku demagogiju ko da sam imbecil jebem li ti mater demagosku ja
druže samo dostojanstveno protiv žutih i bez nervoze
keep calm and birch 6.5-
Veci gradovi:
Po jedan autobus:
Generalna praksa oduvek
Ljudi koji ne mogu da priuste da vide bg:
Izlet u beograd:
Hint: postoji nemali broj ljudi koji zive u pancevu i obrenovcu a rade u beogradu jer ono, to je 20mn puta. Neki bajsevima idu bg-obr jer postoji staza jebena biciklisticka koliko je daleko.
јел тачно ово за вучићеву мајку?
Sremska Mitrovica i Pozarevac jesu onako veci gradovi, sigurno nisu tipa Lebane ili Bogatic koji su svakako gradici maleni. Pa naravno, pozivamo zainteresovane, nije u pitanju dnevnica 1500 dinara i otpusticemo ti zenu ako ne dodje. To je demokratija.
haha pseto ce poceti da pije ksalol zbog bombija :D
Ma nece folira se da je besan, ali da je glup glup je jebeno