Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Džimi i Vlade Limar glasaju Vučića.
Mili Bože znaš li šta je pravi raj
hahahah
Kaže mala Milica
Upali televizor
Hahaha djavolji poslanik vucic
Alo smrdi odgovori mi na ono
kome se obraćaš nekom sa teme kladionica?
#bezkorbaca #spontanookupljeni #mojegovnonesmrdi
išao po jedan autobus iz većih gradova što je generalna praksa oduvek, uglavnom za ljude koji to ne mogu da priušte, dobrovoljno prijavljivanje, da li sam naivan ili zaista tako glup pokušavaš povući paralelu između izleta u Beograd i vucaranja čerge od Subotice do Vranja od grada do grada?
Koji si ti smrad pizda ti materina
ipak nisam naivan
Neko ne moze da priusti da dodje iz obrenovca u beograd jeli pa 100 dinara je karta slepce jedan slepi koga ti pokusavas da lazes bre pizduljo mala pa to je ta ds ljigavstina koja ne moze da se sakrije umesto da ko covek kazes jeste dovlaceni su ljudi, mislio sam da nisu, nadao sam se da nisu, jbg, sta god a ne sad ti meni plasiras tu neku demagogiju ko da sam imbecil jebem li ti mater demagosku ja
druže samo dostojanstveno protiv žutih i bez nervoze
keep calm and birch 6.5-
Veci gradovi:
Po jedan autobus:
Generalna praksa oduvek
Ljudi koji ne mogu da priuste da vide bg:
Izlet u beograd:
Hint: postoji nemali broj ljudi koji zive u pancevu i obrenovcu a rade u beogradu jer ono, to je 20mn puta. Neki bajsevima idu bg-obr jer postoji staza jebena biciklisticka koliko je daleko.
јел тачно ово за вучићеву мајку?
Sremska Mitrovica i Pozarevac jesu onako veci gradovi, sigurno nisu tipa Lebane ili Bogatic koji su svakako gradici maleni. Pa naravno, pozivamo zainteresovane, nije u pitanju dnevnica 1500 dinara i otpusticemo ti zenu ako ne dodje. To je demokratija.
haha pseto ce poceti da pije ksalol zbog bombija :D
Ma nece folira se da je besan, ali da je glup glup je jebeno