Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Hahaha deki jebemti

Stvarno sta je ono s papiricima, meni proslo kroz glavu da nisu npr. turci iz ambasade i to, sto su diplomatski predstavnici, ali oni nemaju potrebu da uzimaju nas pasos i kontam da ni ne uzimaju, a i ne bi bili svi na istoj adresi prijavljeni, ali svakako cim su svi na istoj adresi prijavljeni znaci da je mucka neka snsovska.

Bilo je vec malverzacija sa doo firmama sa sedistem u nekoj selendri koje su zavrtale drzavu za velike pare, da ne sirim pricu znate kako to ide valjda, tako da je i ovo isto mucka samo za glasove.

2. Gde si našao ove papiriće, Bač? Jel stoji neko imenom i prezimenom iza njih i kaže: tu i tu sam ih našao i uslikao? Pošto ove pozive sa lažnim imenima može svako da napravi za deset minuta.

3. ajde bezi High_roller gluperdo kakav je sendvic hahah cuj lazni, pa da nisu krezubi nazadnjaci u pitanju pa mozda je i moguce, ovako nema sanse ! GOTOV JE

4. Ja ne znam sta je problem, neko ih je sve prijavio na adresu u srbiji kako bi mogli da dobiju pasos i teraju se u picku lepu materinu. To jeste krivicno delo ali nema ovo nikakve veze sa izborima jer da ima mi to ne bi saznali. A i ti ljudi bi bili tu da glasaju a ne u nekoj nemackoj ili svajcarskoj.

5. I to im je naplatio po 5k evra da ih tu skladisti dok ne zavrse pasos. Ne mogu da kazem nastani jer je skladistenje odgovarajuca rec

6. Previse detalja znas o njima cak i o cenama xd (if ju nov vot aj min)

7. Pa znam ljude koji su se time bavili. I to je 5k pocetna cena koju im kazu, posle kad ih dovuku na kamari pocnu da ih lazu kako neko u supu koci treba jos para, pa neko ko je u izdavanju dokumenata koci daj jos para, pa provaljeni smo daj jos para...drze ih po 4-5 meseci i uzimaju im pare za sve zivo plus za stan, za hranu, za to sto se kao cimaju a rodbina od preko im samo salje da ih odvuce tamo. Nadaju se jadni da nakoknade sve za 3 meseca tamo pa kad sledeci put odu da zapravo i zarade nesto
    Edit: sto je najgore neke i odbiju za pasos jer nemaju osnova pa se vrate ko popisani a neki i odustanu jer ostanu bez para

8. ako bi mogli papet i ja da cistimo po tim skladistima kad oni odu pa ako se dobro pokazemo i mi da im sredjujemo te pasose ?

9. Ukinuto to brt, surovo poostrene kontrole

10. dolaze sipci i oce da plate da se prijave na tvoju adresu.hoce da plate,samo ne placaju 5 soma.manje.sem ako nema posrednik neki.uglavnom ponude,pa duplaju cenu.pa ko hoce...

11. Ma brt sljakalo to ko sat sipci masovno dolazili(ono kad svi mislili da sipci napustaju kosovo haha) pa su onda smanjili broj supova koji izdaju dokumenta ljudima sa prostora kim na dva u bg, jedan bio zemun a drugi nisam siguran. Onda su ih skladistili u stanu pored supa u zemunu odma do pijace valjda da im bude blizu to je stoka izgubi se cim ne ide samo pravo, bilo ih tamo po 70 u 30 kvadrata

12. Bosko Simic
    Ukinuto to brt, surovo poostrene kontrole

Da sad to panduri rade jbg

13. интересантно

14. Pre Kamenice ortak sada samo pandur koga znam kupio pasata 2015 godište na lizing, stan u Šapcu na kredit, kuću nadograđuje malo dete drugo na putu pitam ga ja "Gde ima rat i ja neki toster da završim?" on mi kaže "Pa u Siriji hnjo hnjo hnjo".

15. Ma padali su panduri koji su se time bavili. Uvek je morao neki pandur koji kao treba da radi terensku proveru al zamisli da panduri udju u stan da vide dal ovaj zivi tu i zateknu 30 sipaca jedne preko drugih... E sad jedini fazon da ne moras da budes tu je da si negde prijavljen da sljakas pa si onda kao na poslu onda ga prijave na nekoj trafici ili gradilistu nekom i ispruze se za 200e doprinosa(i to mu naplate) e onda on bleji gde mu zgodno pa ga zovu da dodje ako bas mora kad dodje patrola koja nije njihova kao kod tetke je ljubinke znas.

16. ladno sam pogledao i sve ostale klipova sa yt kanala kru ti razani

17. Što bi sebi to radio?

18. brate ne znam..zavrsi se jedan, pocne drugi, ne stignem da odreagujem pocne treci..trni mi mozak

19. A gde je bomba smrda klasicni, sto ne prokomentarise ono dovlacenje ljudi autobusima na skup u beogradu?
    #bezkorbaca #spontanookupljeni #mojegovnonesmrdi

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.