Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Neko pao u nesvest kao ovaj skače da pomogne

2. Расни, откад си ти за Стаматовића? Зар ниси прво био уз Заветнике, па уз Двери?
    Иначе, Шешељ је раније био поприлично острашћени навијач Звезде као и Вук Драшковић. Сад ваљда оматорио па га брига за спорт, а и неће да се замера Гробарима.

ЕДИТ: Да л' сте нормални да гледате Вучића?

3. Fenderu bilo bi mi žao da ovo nisam gledo ovo je vrhunski šou

4. Presjajno
    I kao šlag na tortu dodje Dodik

5. Hahaha, krv ti jebem ovo nije normalno.

6. Haha malo mi zao sto ne gledam al ima basket jbg

7. Hhahahaha pa ja ne verujem šta je ovo sunce ti jebem krvavo. Pa da li su mogli još neku veću foru da izrežiraju. Hahaha Feketić 2.0

8. Seselj juče izgovorio da navija za zvezdu sad sam ovo pročitao.

Fendere jesam bio a glasao bih za nju kada bi se ona kandidovala. Boško je dobar lik al opet nekako onaj raspad od DSSa, jedva su skupili 5% pa se još i raspali. Nama treba jaka patriotska stranka a ne onako da ih ima troje u skupštini ko Madjara.
    Glasam za ovog Stamatovića više iz zajebancije i njemu da predje 1% jer je legenda. Svakako je svejedno kako ćeš glasati u prvom krugu. Bitno je samo da ima drugog kruga i da u njemu ne bude Janković.

9. Vule Bog ovog sporta

10. Најјаднија глава Србије тренутно

11. Kakav basket ne zajebavaj me haha

12. Brt boli me kurac za vucica prejako

13. Kakav humanista, ponosan sam što sam srbin

14. ????????????????????????????????????????????????

15. " jebem li mu mater u pičku žvalavu, pederčina raspala"

vlado georgijev, koncert u Šapcu večeras, tako mi javili

16. to je ta pristojna srbija

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.