Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. izdrzao sam oko 55 sekundi, prebacio sam na deo kad vucic prica kako mu je bata umesto da cita brojao slova, pa su prebacili kadar na ponosnog oca koji potpuno NEIZVESTACENO drzi sklopljene ruke poput sina. Enough is enough

2. Tačkice jebaće te Palpatin

3. Ma samo da kažem da je opšte poznato da Palpatin nije imo đece, tako da....

4. VIŠE MAIKA VOLI ANDREJA :'(
    EDIT Jel ovo četvrti il peti put to da kaže zabrojo sam se

5. SRPSKI NAROD TREBA JEBATI

6. Andrej liči na ćaleta, nema šta. I mali Alek, ali ne na onog iz studija.

7. Sjajna emisija bila

8. svaka čast Predsedniče na ljudskosti

9. Malo ko bi zastao i poskocio odmah, da ne pricamo sto je zatrazio da se prekine prenos i to u ovakvom terminu, svaka cast

10. ko zna koliko dece je spasio sto mi ne znamo

11. Hoce li ta bomba za lesija ili da legamo da spavamo? Jos samo 11 min

12. ima jedna fora u seriji koju je osmislio Louis CK a zove se Horace and Pete, gde jedan od likova kaže o Trampu: ''On toliko želi da bude predsednik, on ima tu rupu u duši koju samo predsednička pozicija može da popuni, a mi smo dobra nacija i mi ćemo mu to omogućiti''.

Ista stvar.

Od svih ljudi ikada na planeti ovaj najviše voli vlast, u dokumentovanoj istoriji.

13. Neverovatno koliko je dečko iz publike imao sreće da se nađe tačno iza Vučića i da mu isti odmah pruži pomoć. Predsedniče pokazali ste kakva ste ljudska gromada i filantrop!

14. Kakve su bajadere nikolase hahahhaha

15. Hahahha al bas u krupnom kadru pa jebemu majku

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.