Предсједнички избори у Србији 2017. - СУДАР ТИТАНА

1. Hahaha agilni kazi mi molim te da nisi ti izvalio ovo?

2. Ovi moji u firmi što blenu 24h u reklame i predizborni program provališe, što?

EDIT: Mada ovu plavu nije teško upamtiti :)

3. Pa ne bih voleo da si ti jebes ga. Mislim vrh je neko izvalio, svaka cast, al brate ko normalan uopste gleda ove spotove a kamoli da pamti glumce... (kapiram da je nekom posao, ovako kazem)

4. Tu plavu moja zena zna, na difu je bila ako se ne varam
    Edit: tj ako se ona ne vara haha sad sam joj pokazao ovu sliku jer sam joj pre toga pokazao pad u nesvest za oskara. Kad smo kod toga mislim da niko nikada u istoriji nije tako pao u nesvest lagano na ruke xd

5. Ovaj lik je onaj sto se onesvestio...

6. Pa da, njima je posao da gledaju, mere, seku, možda i drkaju na ovu iz aviona u noćnoj smeni, ne ulazim u to, samo da je posao završen :)

7. Ovaj lik je onaj sto se onesvestio...

Nije taj, ali vrlo verovatno da su u prvom redu sve glumci/statisti.

Ako se nekome od vas dopada taj poziv...

https://www.facebook.com/StatistiTim/?fref=ts

8. Фекетић 2.0 - Отац ћути, мајка ломи руке, син је опет живот свој ставио на коцку

9. Kako sad nije i ja sam mislio da je to taj? Onda i nije neka dobra izvala ako je samo ova plava jbg

10. Inace evo vam jedan info onako mozda i zanimljiv ovo sranje sa avionom su snimili na aerodromu a statisti nisu statisti nego momci koji rade tu na aerodromu na sortirnici samo im rekli aj vamo da se snima ti ti ti i ti. Poznajem momke tu su skoro svi iz surcina i okoline. Nisam mislio da je nesto kao vau pa nisam ni pominjao kad je izasao klip nego eto sad spika pa ono

11. Drugi ugao kamere je kod padanja u nesvest (snima se tačno ispred Vučića), tu lik pada, a brineta sedi u desnoj polovini ekrana i "iznenađuje se". Druga kamera (snima desni poluprofil Vučića) vata u pozadini ovo dvoje iz aviona. Kako god, to četvoro su profesionalci :)

A u krupan kadar kod spotova idu samo profesionalci, planski odabrani, ti ostali "statisti" mogu da se biraju tako kako kažeš.

12. Kako se nije taj onesvestio kad jeste?

13. Meni se ucinilo na ovoj slici da je to taj sto pada ko u partizanskim filmovima al ne zagledam ja to puno.

Pa dobro da, i ono u kafani onaj lik sto prica je profesionalac a ovi ostali su isti ovi iz aviona sa sortirnice na aerodromu xd

14. Hahaha ti si bolestan

15. Nedvosmisleno najbedniji trenutak na televiziji koji sam video

16. položite dete samo položite dete

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.